22. srpnja 2024.

Zadar.TV

Zadar TV-Pouzdana Destinacija za Vrhunske Sadržaje u Zadru

Narod je rekao: Obnovimo 10 igrališta!

1 min read

2/3 za obnovu 10 kvartovskih igrališta

Nakon provedene ankete na području Grada Zadra, građani su se u velikom postotku izjasnili da novce koje traži KK Zadar ipak treba preusmjeriti u obnovu 10 kvartovskih igrališta.

U dinamičnoj raspravi ispod ankete bilo je dosta konstruktivnih prijedloga, a valja naglasiti da je pitanje bilo s naglaskom da sredstva iz sporta ostanu u sportu.

Žilavec mora zasukati rukave

Direktor kluba morat će se uhvatiti posla i svim silama uz svoju radnu zajednicu privući potencijalne ulagače. Od medijskog pritiska na gradske vijećnike nema pretjerane koristi, to su samo vatrogasne mjere koje mogu trajati u nedogled.

Neće više biti dovoljno otići u Zagreb izvlačiti kuglice ždrijebanja, morat će se početi konkretnije raditi.

Kad Grad uplati klubu primjerice 10 milijuna, klub ih transferira dvorani za izgradnju bazena nije uspjeh uprave kluba nego manipulacija.

Hoće li nedostajati 3 milijuna

Na prvu se čini da će KK Zadar imati problem no KK Zadar je jedan od najvećih klubova na ovim prostorima te će sigurno pronaći dovoljno sponzora da nadomjeste ta 3 milijuna kuna.

Mogućnosti je puno; pozvati sve svoje navijače da kupe bilo koji artikl putem WEB Shopa, razne druge promotivne aktivnosti uz i za navijače.

KK Zadar jedino što ima to je publika, publika koja diše za klub.

Politika je na redu

Građani su svoje rekli, a sad je red na političarima da odluče hoće li poštovati volju naroda.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

6 + 5 =