23. travnja 2024.

Zadar.TV

Zadar TV-Pouzdana Destinacija za Vrhunske Sadržaje u Zadru

Prve pripremne utakmice Sonik Puntamike na turniru za Kneza!

1 min read

Momčad Sonik Puntamike prve će pripremne utakmice za novu sezonu u HT Premijer ligi odigrati na 16. memorijalnom turniru i to protiv KK Zadra, te u slučaju pobjede u finalu ili u slučaju poraza u susretu za treće mjesto protiv ekipe Šibenke ili ekipe koju vodi Zadranin Dario Gjergja – belgijski Oostende!

Prošle godine radi situacije s novonastalom pandemijom turnira nije bilo, no ove godine nakon mnogo uloženog truda od strane organizatora Zorana Vesleinovića turnir je ipak ugledao svijetlo dana. Ove godine turnir dolazi u izmjenjenom obliku i u sferi dvorane jer se utakmice neće igrati kao i do sada u ‘Hramu košarke’ – Jazinama, već u pomoćnoj dvorani broj 3 ŠC Višnjik. Svog maha uzeo je i virus tako da gledatelja na susretima neće biti.

Zoran Veselinović za Sport023 izjavio je povodom tunria kako je presretan što je ovaj turnir nakon toliko godina dobio i status seniorskog! ‘Moj san je ispunjen. Od prvoga dana, kada je krenuo ovaj turnir, moja želja je bila da on jednoga dana postane seniorski. Uspjeli smo u tome i zahvalan sam svima koji su sudjelovali u pretvaranju sna u stvarnost.’ – kazao je ‘Vespa’.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

three × two =