13. lipnja 2024.

Zadar.TV

Zadar TV-Pouzdana Destinacija za Vrhunske Sadržaje u Zadru

Futsal Super Chicks pobijedile Viktoriju

1 min read

FOTO: Andrej Jančijev | Futsal Super Chicks

U petom kolu Prve hrvatske malonogometne lige za žene, MNK Futsal Super Chicks su ostvarile još jedan značajan trijumf. Na domaćem terenu dvorane OŠ Zadarski otoci na Bilom Brigu, igračice su se suprotstavile ekipi Viktorije iz Slavonskog Broda, pobijedivši rezultatom 2:0. Unatoč izazovima koje su morale svladati, uključujući ozljede, bolesti i druge obveze, Super Chicks su pokazale iznimnu kvalitetu i odlučnost.

dvostruki strijelac je bila Nikolina Klapan u 9. i 28. minuti, donoseći svojoj ekipi zasluženu pobjedu. Trener Luka Marinović istaknuo je hrabrost svojih igračica te naglasio kako su mogli dodatno povećati prednost tijekom prvog poluvremena.

“Ušli smo u utakmicu s nizom problema zbog skraćene rotacije uzrokovane ozljedama, bolestima i obvezama drugih igračica. Unatoč tim izazovima, postigli smo naš primarni cilj – osvojiti sva tri boda. Čestitam curama na iznimnom trudu i angažmanu. Sada se s nestrpljenjem okrećemo sljedećem izazovu protiv Olmissuma, ključnom susretu za plasman u doigravanje.”

Trener Marinović imao je i posebnu emotivnu posvetu u ovoj pobjedi za prerano otišlog nogometnog djelatnika i prije svega pravog prijatelja Mira Suraća – Ovu pobjedu posvećujemo našem Miru na kojega sjećanje i nakon tužnih godinu dana ne blijedi.