23. srpnja 2024.

Zadar.TV

Zadar TV-Pouzdana Destinacija za Vrhunske Sadržaje u Zadru

Futsal Super Chicks vs. Viktorija: Povratak na Pobjednički Kolosijek

1 min read

Foto: Futsal Super Chicks

Nakon teškog rasporeda i dva poraza u zadnja dva susreta, pred curama MNK Futsal Super Chicks stoji novi izazov i prilika za povratak na pobjednički kolosijek. Na domaći teren dvorane OŠ Zadarski otoci stižu gošće iz Slavonskog Broda, ekipa Viktorije. Viktorija još uvijek traži prvu pobjedu, ali domaće cure isto tako traže način da potvrde svoje ambicije za plasman u doigravanje, stoga će pred obje ekipe sigurno biti stavljen svojevrstan pritisak. Hoće li bolje odreagirati, saznat ćemo u subotu nešto iza 22 sata.

Ovaj vikend u goste nam dolazi Viktorija iz Slavonskog Broda. U utorak smo odradile trening, a još ćemo se dodatno pripremiti za utakmicu koja nam dolazi. Naravno, kao i uvijek, nadamo se pozitivnom rezultatu. Mislim da ćemo ovog vikenda to i uspjeti ostvariti. Pozivam sve naše navijače da nas dođu podržati u novom pohodu na prvenstvene bodove! – zaključila je Nikolina Klapan, nogometašica Futsal Super Chicksa.

Utakmica se u dvorani OŠ Zadarski otoci na Bilom Brigu igra u subotu, 20. siječnja, od 21:00. Dođite i podržite domaće cure u borbi za nove bodove!