24. lipnja 2024.

Zadar.TV

Zadar TV-Pouzdana Destinacija za Vrhunske Sadržaje u Zadru

Prvaci Dalmacije – Rukometni klub Zadar 1954 U11

1 min read
rukometni-klub-zadar-1954-u11-prvaci-dalmacije

Foto: RK Zadar 1954

Rukometni klub Zadar 1954 postigao je izvanredan uspjeh osvajanjem naslova prvaka Dalmacije u kategoriji dječaka U11. Ova sezona bila je puna izazova i napora, ali su mladi igrači pokazali iznimnu predanost i talent te su zasluženo stigli do vrha.

Tijekom sezone, ekipa je ostvarila impresivan učinak od 24 pobjede, jednog neriješenog rezultata i samo tri poraza, što je rezultiralo osvajanjem ukupno 49 bodova. Njihov napadački potencijal bio je nevjerojatan, postigavši ukupno 613 pogodaka tijekom sezone, dok su u obrani pokazali iznimnu čvrstoću primivši samo 407 pogodaka.

Manuel Kotrulja istaknuo se kao ključni igrač s 200 postignutih pogodaka, demonstrirajući izvanredno rukometno umijeće i odlučnost na terenu. S druge strane, Noa Baković pokazao je izvrsnu obranu s čak 12 isključenja, što mu je donijelo i 4 žuta kartona, pokazujući ne samo svoju sposobnost u obrani, već i strast prema igri.

Ovo osvajanje naslova prvaka Dalmacije predstavlja vrhunac dugotrajnog rada, predanosti i timskog duha koji su karakterizirali ovu mladu ekipu. Rukometni klub Zadar 1954 U11 selekcija s ponosom može gledati na ovu sezonu kao na iznimno uspješnu i nadahnjujuću, dok se raduje budućim izazovima i prilikama koje dolaze.