25. lipnja 2024.

Zadar.TV

Zadar TV-Pouzdana Destinacija za Vrhunske Sadržaje u Zadru

Igračice ŽNK Donat u ženskoj U16 reprezentaciji ostvarile zapažene rezultate na UEFA turniru

1 min read
Ponos_ŽNK_Donat_U16_Reprezentacija

Foto: ŽNK Donat

Na nedavno održanom UEFA razvojnom turniru na stadionu NK Naftaš Ivanić, igračice ŽNK Donat, Ana Ristovski, Mia Pestić, Samanta Alić i Ivona Buljat, predstavile su se u ženskoj U16 reprezentaciji Hrvatske te ostvarile izvanredne rezultate.

Tijekom turnira, ove talentirane mlade igračice odigrale su tri impresivne utakmice, ističući se izvanrednim igrama i doprinoseći uspjesima reprezentacije. U prvoj utakmici protiv Izraela, Hrvatska je slavila rezultatom 3:1, dok su u drugoj utakmici protiv Grčke ostvarile uvjerljivu pobjedu od 3:0. Posebno se istaknula Mia Pestić, koja je postigla pogodak u 49. minuti utakmice protiv Grčke.

Nakon ova dva trijumfa, Hrvatska je u posljednjoj utakmici turnira susrela Mađarsku i ostvarila još jednu pobjedu rezultatom 2:1, potvrdivši svoju dominaciju na terenu i osvajajući prvo mjesto na turniru.

Ova sjajna postignuća ne samo da su donijela ponos ŽNK Donatu i reprezentaciji, već su također istaknula talent i predanost mladih igračica u razvoju hrvatskog ženskog nogometa.

Čestitamo igračicama i cijeloj reprezentaciji na izvanrednom uspjehu, nadahnjujući mlade nogometašice diljem zemlje da slijede njihov primjer i ostvare svoje snove u svijetu sporta.