18. travnja 2024.

Zadar.TV

Zadar TV-Pouzdana Destinacija za Vrhunske Sadržaje u Zadru

Futsal Super Chicks doživjele prvi poraz na domaćem terenu od ŽMNK MC Plus

1 min read

FOTO: Andrej Jančijev | Futsal Super Chicks

Treće kolo Prve HMNLŽ donijelo je iznenađenje za igračice Futsal Super Chicksa. Igračice ŽMNK MC Plus ostvarile su pobjedu rezultatom 1:6, ozbiljno testirajući otpornost domaćih.

Susret je započeo obećavajuće za domaću ekipu kada je Nina Mijoč već u 5. minuti postigla gol, pružajući nadu navijačima da bi mogli iznenaditi gošće. Međutim, prednost domaćih nije dugo potrajala, a Ana Dujmović je u 16. minuti izjednačila rezultat. Monika Lovrić je nastavila s udarcem sa šest metara tri minute kasnije i dovela ŽMNK MC Plus u vodstvo od 1:2 pri kraju prvog dijela.

Drugo poluvrijeme bilo je potpuno u znaku gošći, koje su dominirale terenom. Lovrić je briljirala s još dva pogotka u 32. i 34. minuti, postavljajući konačni rezultat od 1:6. Unatoč hrabrom nastupu domaćih igračica, kvaliteta prošlogodišnjeg viceprvaka došla je do izražaja.

Reakcije trenera nakon utakmice

Trener Futsal Super Chicksa, Luka Marinović, izrazio je zadovoljstvo otvaranjem utakmice, ističući čvrstoću i kompaktnost u obrani. Ipak, priznao je da je kvaliteta ŽMNK MC Plus na kraju prevagnula. “Čestitam gošćama na pobjedi, a svojim curama želim čestitati na hrabroj borbi i maksimalnom angažmanu. Idemo dalje trenirati i gledati prema sljedećem protivniku, Dinamu u Zagrebu.”

Perspektiva i daljnji planovi

Unatoč porazu, Futsal Super Chicks ostaju fokusirane na daljnje treniranje i pripreme za sljedeći susret, koji ih očekuje kao gostovanje kod Dinama u Zagrebu. Trener Marinović vjeruje u rad ekipe i ističe važnost kontinuiranog napretka unatoč izazovima.