22. srpnja 2024.

Zadar.TV

Zadar TV-Pouzdana Destinacija za Vrhunske Sadržaje u Zadru

Uskoro Uzbudljivi Zadarski Karneval: Ples pod Maskama, Koncerti i 057 Karnevalić!

2 min read

Zadar se priprema za uzbudljive trenutke obilježene šarenim bojama i maskama jer se približava Zadarski Karneval! Ovogodišnje događanje donosi bogat program koji uključuje 057 Karnevalić, Ples pod Maskama, koncerte na Narodnom trgu te Karnevalski show za sve uzraste.

Već ovog tjedna započinje veselje s 057 Karnevalićem u zadarskim vrtićima. Nakon toga, u petak, 9. veljače, maškarana dječica okupit će se na Narodnom trgu na “057 Karnevalić pleše” događanju. Uz DJ-a, voditelje i maskote, vrtićke skupine će predstaviti svoje maske uz smijeh i ples. Program počinje u 9:30 sati i planirano traje do 12:30 sati.

Istog dana, u 20 sati, kreće karneval za odrasle na tradicionalnom Plesu pod Maskama u Maloj dvorani HNK Zadar. Očekuje vas piće dobrodošlice, ritmovi Song Busters banda te nagrade za najbolje maske. Sve to jamči odličnu zabavu koja svake godine oduševljava kreativnim maskama i sjajnom atmosferom.

U isto vrijeme na Narodnom trgu, zabavljat će vas DJ Ante Duić te živa svirka benda Ljetno kino s početkom u 20:30 sati. Koncert će pratiti atraktivni Konge Show u izvedbi Hrvoja Čirjaka. Posjetitelji će sudjelovati u polufinalnom izboru za najbolje maske i razgledati izložbu karnevalskih fotografija.

S obzirom na nekoliko istovremenih događanja u petak navečer, preporučujemo veselu šetnju od HNK Zadar do Narodnog trga, uz mogućnost svraćanja na “Karnevalski punkt 4 Kantuna” na pivo i kobasice.

Subotnja špica od 11 do 13 sati postaje Karnevalski show za najmlađe, njihove prijatelje i roditelje. Očekuju vas: foto natjecanje za najbolju masku, dječje radionice izrade maskica i rekvizita, zabavne igre, dvorci na napuhavanje, face painting, poligon natjecanje i mini disco uz dodjelu nagrada za najbolju masku.

Večernji dio subotnje karnevalske zabave nastavlja se na Narodnom trgu od 20 sati uz DJ-a Antu Dujića i koncertni rock & roll spektakl Swingersa & Elvisa Presleyja s početkom u 20:30 sati. Tijekom večeri slijede finalni izbor za najbolje maske i dodjela nagrada. Karnevalska subotnja večer nastavlja se u Gradskoj loži, gdje je pripremljen Silent Party s odabranim mixevima by DJ Meshi, DJ Rkoma i DJ Double D.

Ako su vaše maske spremne ili će biti uskoro, nadamo se da ćete na ovogodišnjem Zadarskom Karnevalu pronaći nešto za sebe i ludo se zabaviti. Bez obzira na to odaberete li Ples pod Maskama, koncerte ili Silent Party, izbor je vaš! Vidimo se!