Zadar.TV

Zadar TV-Pouzdana Destinacija za Vrhunske Sadržaje u Zadru

PERINČIĆ: Pod hitno moramo napraviti jedan sastanak da vidimo kako dalje jer ovo je sad zabrinjavajuće!

1 min read

Ivan Perinčić nije krio nezadovoljstvo nakon poraza protiv Studentskog Centra Derby, a posebno se dotaknuo pristupa trojice igrača koji kraj svog imena imaju status nositelja a nisu se pojavili na utakmici protiv Podgoričana.

Ivan Perinčić, trenerZadra: ‘Ako misliš pobjediti u gostima ne smiješ primiti 94 poena. Nedopustivo smo ušli u utakmicu i stvarno nemam ništa pametno reći nakon ovakve utakmice. SC Derby je imao vrhunski šuterski dan, ali to je tako kad dopustiš protivniku da se razigra. SC Derby je sve to iskoristio i zasluženo su pobjedili. Mi imamo puno stvari za riješiti, jer mi ne možemo igrati utakmicu gdje nam se tri nositelja ne pojave na utakmici. Pod hitno moramo napraviti jedan sastanak da vidimo kako dalje jer ovo je sad zabrinjavajuće. Danas smo igrali kao grupa pojedinaca, a to mi ne možemo, jer nemamo takvu individualnu kvalitetu. Katastrofa je da neki igrači prvenstveno gledaju sebe i svoju statistiku. To se pod hitno mora promijeniti.’

Dominik Mavra, kapetan Zadra zabio je tri koša za nešto manje od 20 minuta, drugi Amerikanac koji brani boje Zadra, Kevon Harris, za 15 minuta nije ubacio niti koša, a istu stvar je za 13 minuta napravio, odnosno nije, Dario Drežnjak.

FOTO: Josip Begonja | KK Zadar

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

seventeen − four =