20. srpnja 2024.

Zadar.TV

Zadar TV-Pouzdana Destinacija za Vrhunske Sadržaje u Zadru

Ogromni problemi za rukometaše, čak tri stožerna igrača otpala za EP!

1 min read

“Nakon ozljede koju je zadobio na treningu, magnetska rezonanca pokazala je parcijalnu rupturu aduktora na lijevoj nozi Luke Šebetića. Predviđeni oporavak je u trajanju od četiri do šest tjedana. Stoga, Luka Šebetić mora napustiti pripreme reprezentacije, a umjesto njega na poziciji desnog vanjskog, u momčad ulazi Šime Ivić” – bilo je priopćenje HRS-a nakon što je u ponedjeljak u Osijeku ozljedu zadobio Luka Šebetić. Šebetić je odradio dosadašnji dio priprema, nastupio je u dvoboju protiv Slovenije kao starter na desnoj strani te se očekivalo da će na Europskom prvenstvu zamijena biti Ivanu Martinoviću. Nije to niti bio najveći problem izbornika Horvata kako će se kasnije ispostaviti.

Jučer je tokom dana stigla obavijest kako će radi pozitivnih testova na Covid-19 kući ostati i Domagoj Duvnjak i Luka Cindrić. Problem nastaje u pojašnjavanju odluka HRS-a koji kaže da će se momci moći vratiti na parket ukoliko prilože dva negativna testa, dok se s time ne slaže EHF koji bi povratak naših ključnih igrača dozvolio tek 14 dana nakon pozitivnog testa (18. siječnja) što bi značilo da ih neće biti za sva tri ogleda u skupini.

Kako će se odviti situacija i hoćemo li i kakvu ćemo Hrvatsku gledati prođemo li skupinu ostaje nam za vidjeti. Prvenstvo za naše momke počinje 13. siječnja u 20:30 kada ćemo snage odmjeriti s Francuzima. Srbija će protiv nas igrati 15. siječnja dok je završni ogledgrupne faze onaj s Ukrajincima 17. siječnja.

FOTO: Fotostand/DPA/PIXSELL

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

12 + 18 =