17. travnja 2024.

Zadar.TV

Zadar TV-Pouzdana Destinacija za Vrhunske Sadržaje u Zadru

Formula 1 bez velike nagrade Njemačke!

1 min read

Formula 1 objavila je datume utrka za novu sezonu, a otvaramo ju u Bahreinu gdje će se velika nagrada voziti od 18.-20. ožujka. Velike uvijete o održavanjima uttrci dirigira i pandemija Koronavirusa, a sezona koja bi trebala započeti sredinom ožujka, realiziraju li se svi planovi, bit će najduža u povijesti Svjetskog prvenstva Formule 1 s čak 23 utrke. Ipak Stefano Domenicali požalio se na činjenicu da Njemačka neće imati veliku nagradu tokom ove sezone.

“SAD nam je važan i naporno radimo kako bi Miami donio uspjeh u 2022. Druga regija koju ne smijemo podcijeniti je Daleki istok, posebno sad kad Guanyu Zhou vozi za Alfa Romeo. Interes iz Kine raste, zbog čega ta regija također treba biti u našem fokusu. Povratak u Afriku, svjedno na sjever ili jug, bio bi odličan. Međutim, koliko brzo će to ići ovisit će i o situaciji s Covidom. Još uvijek ne smijemo podcijeniti pandemiju koronavirusa. U 2022. ćemo možda opet morati prilagođavati kalendar”, kaže Domenicali.

Kako će se na kraju ovo odigrati još moramo vidjeti, a mi se nadamo da će sve utrke biti organizirane po rasporedu te da će se najbolji vozači nesmetano utrkivati.

FOTO: Autocar

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

five + nineteen =