19. travnja 2024.

Zadar.TV

Zadar TV-Pouzdana Destinacija za Vrhunske Sadržaje u Zadru

Kroz Ples ’22 kreće u realizaciju

1 min read

U skladu s Javnim pozivom na kojem je našoj udruzi dodjeljen financijski iznos od 5.000 kuna krajem rujna se krenulo u realizaciju Programa.

Naručeno je 30 plavih polijesterskih majica te još 35 pamučnih majica, a koje su predane na tisak. Uskoro, po završetku tiskanja majica iste će biti podijeljene članovima udruge.

Ova oprema u vidu majica će nam dobro doći da izgledamo jedinstveno i prepoznatljivo prilikom odlaska na manifestacije. Pored toga, sportske majice će pomoći da se lakše odrađuju vježbe.

Senad Tokić – predsjednik udruge

Kroz program Kroz ples ’22 zaokružena je tako jedno poglavlje u podizanju kvalitete, ali i prepoznatljivosti udruge budući da smo pozvani na dosta manifestacija diljem Republike Hrvatske, bilo kao sudionici ili članovi raznih komisija.

Moram zahvaliti Gradu Zadru na ovoj vrijednoj financijskoj pomoći koja nam olakšava rad, a i podiže vidljivost i prepoznatljivost.

Senad Tokić – predsjednik udruge

Valja napomenuti da je nabavku opreme financirao Grad Zadar kroz svoj Javni poziv o sufinanciranju programa javnih potreba u kulturi Grada Zadra za 22. godinu.

Ovaj program financira: Grad Zadar, Upravni odjel za kulturu i šport