20. srpnja 2024.

Zadar.TV

Zadar TV-Pouzdana Destinacija za Vrhunske Sadržaje u Zadru

GILBERT NAPUSTIO ZADAR?

1 min read

Dominic Gilbert napustio je redove KK Zadra? Još uvijek nigdje nije službeno potvrđena ova vijest, no sudeći prema nezadovoljstvu Australskog-hrvata u novoj sezoni s ekipom trenera Veljka Mršića, jedino logično rješenje bilo je potraga za novim klubom.

Novi klub prema svemu sudeći biti će nizozemski Den Bosch, a Gilbert se kako bi izbjegao probleme zbog zabrane napuštanja mjesta prebivališta koja stupa na snagu od 23.12. već otputovao iz Zadra.

Zanimljivost je kako će Zadar, nakon toliko raskida u kojem su oni bili ti koji su morali isplaćivatiodštete za igrača na odlasku, ovog puta biti ti koji će ‘u džep’ staviti koju kunu.

Iako se klub službeno nije oglasio izvjesno je da je ovo gotova priča jer nezadovoljnog igrača u ekipi ne želi imati nitko. Uz to, tu je i financijska odšteta. Čini se da je ovo rasplet koji savršeno odgovara svima. Trener Mršić sada ima priliku dovesti igrača po svojoj volji i na poziciji za koju procjenjuje da je najpotrebnija momčadi.

Gilbert je u Zadar došao početkom sezone 2019/20 iz Cibone s kojom je sezonu ranije osvojio naslov državnog prvaka. Sa Zadrom je nastavio trofejni niz osvajanjem Kupa Krešimira Ćosića. U Nizozemskoj su odigrana tek dva kola te jedna utakmica iz trećeg. Den Bosh je na omjeru pobjeda I poraza 1-1.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

1 + 11 =