14. srpnja 2024.

Zadar.TV

Zadar TV-Pouzdana Destinacija za Vrhunske Sadržaje u Zadru

Maja Posavec U Klubu Močvara: Glazbeno-Kazališni Spektakl “POMA”

1 min read

Multitalentirana umjetnica Maja Posavec donosi svoj glazbeno-kazališni spektakl “POMA” u klub Močvara. Ovaj nevjerojatni događaj održat će se u utorak, 19. prosinca 2023. godine, s početkom u 20 sati.

U pripremi je njen novi album “Leaving A Lover,” koji planira izdati tijekom 2024. godine. Maja je svoje umjetničko istraživanje započela tijekom studiranja na institutu Catalyst u Berlinu, a rezultat toga je novi kazališno-glazbeni projekt pod istim naslovom. Svi ljubitelji glazbe imat će ekskluzivnu priliku uživati u sedam novih pjesama koje se prepliću s motivima iz bajki i suvremenih događanja.

“Leaving A Lover” predstavlja novi umjetnički pothvat Maje Posavec i njenih suradnika. Autorica povezuje transformacije junakinja iz bajki s pjesmama o završecima ljubavnih odnosa. Ova glazbena predstava vodi nas putem junakinje, bez klasičnog sretanog kraja. Kroz glazbu, Maja istražuje osjećaje koje bajke često zanemaruju.

Maja Posavec, koristeći svoj autorski alias POMA, uspješno objedinjuje glazbenu i kazališnu praksu. Nakon dugogodišnjeg rada u institucionalnom kazalištu i djelovanja na glazbenoj sceni, Maja donosi osvježenje svojim nekonvencionalnim pristupom umjetnosti. Njezin prvi projekt u nastajanju, “Poma Oma Ma,” istražuje žensku komunikaciju kroz povijest.

Maja Posavec je umjetnica iznimne autentičnosti s izraženim skladateljskim i pjesničkim darom. Kao uspješna kantautorica prisutna je na top listama i glazbenim festivalima. Njezina intrigantna osobnost prožeta je i njenom ulogom kazališne i filmske glumice.

Ne propustite jedinstveni doživljaj glazbe i kazališta u izvođenju Maje Posavec, 19. prosinca u klubu Močvara.