23. srpnja 2024.

Zadar.TV

Zadar TV-Pouzdana Destinacija za Vrhunske Sadržaje u Zadru

1.HRL – JUG: FANTASTIČNI ZADAR NANIO PORAZ PRVOPLASIRANOME TROGIRU!

1 min read
FOTO: Andrej Jančijev | Zadar.tv

Genijalni su bili danas Zadrani, niti odlazak Gotija Maričića baš u Trogir tokom zimskog prijelaznog roka nije bio dovoljan Trogiranima da u Zadru upišu pobjedu! Zadrsko srce bilo je večeras toliko moćno da bi i velikan poput PSG-a u Mocirama danas pao.

Zadar je igrao jako dobro tokom cijele utakmice, te je praktički cijelo vrijeme i bio u vodstvu. Trogir prednost nije imao niti jedne sekunde susreta što dovoljno govori o tome kako je Zadar igrao danas.

Ključni trenutak i najzanimljiviji bio je kada je Vito Perinović pogodio mrežu nasuprot svoje te je odveo Zadar u delirij, jer je Trogir tim pogotkom mogao zaboraviti priču o povratku u susret. Do kraja je još Tonči Merhar koji je danas bio odličan s 8 pogodaka zaradio i crveni karton radi trećeg isključenja na 2 minute, no prekasno je to bil da bi išta pomoglo gostima.

Uz spomenutog Merhara u pobjedi Zadra 35:29 najviše su zabijali, Tiziano Merhar i Dino Bukva po 6, Domagoj Surać i Matija Merhar po 4, te Luka Lisica 3 koliko je zabio i Dominik Jurišić.

Marin Babić i Nikola Šolić zabili su 8 u gostujućim redovima, dok je Goti Maričić zabio 4 a uz njega jednak broj pogodaka zabio je Toni Perkušić.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

1 × one =