15. lipnja 2024.

Zadar.TV

Zadar TV-Pouzdana Destinacija za Vrhunske Sadržaje u Zadru

Ženski košarkaški klub Zadar Plus iz Otočca sa zlatom i broncom

1 min read
Zadar Plus turnir pobjednice

Foto: ŽKK Zadar Plus

Djevojčice iz ŽKK Zadar Plus ostvarile su sjajan uspjeh na turniru u Otočcu, donijevši kući zlatne i brončane medalje. Natjecanje je okupilo mlade košarkašice 2011./12. i 2013./14. godišta koje su svojim talentom i borbenošću oduševile prisutne.

Puno borbe, dobre igre i zabave obilježilo je tu ljetnu subotu, a sunce je još jače zasjalo prilikom dodjela pehara i medalja.

Subotnji turnir u Otočcu okupio je djevojčice iz ŽKK Zadar Plus, ŽKK Otočac i ŽKK Gospić, a pokazao je vrhunsku igru i sportsku borbenost mladih košarkašica. Starija ekipa iz Zadra prošla je kroz natjecanje bez poraza, osiguravši prvo mjesto, dok su mlađe djevojčice zauzele treće mjesto, donijevši broncu svojoj ekipi.

Turnir u Otočcu: Pobjednički duh i sjajne igre

Ovaj ljetni turnir u Otočcu bio je prava sportska poslastica za sve prisutne. Na terenu su se izmjenjivali strast, snaga i neiscrpna energija, dok su djevojčice iz ŽKK Zadar Plus demonstrirale svoju tehničku i taktičku spremnost. Natjecanje je bilo organizirano u dvije kategorije: za djevojčice rođene 2011./12. godine i za one rođene 2013./14. godine.

Ovaj turnir ostat će u sjećanju djevojčica iz ŽKK Zadar Plus kao jedan od onih posebnih trenutaka kada se sav trud i rad isplate. Zlatna i brončana medalja simbol su njihove posvećenosti i ljubavi prema košarci. Turnir u Otočcu bio je više od sportskog natjecanja – bio je prilika za stvaranje prijateljstava, učenje o timskom radu i uživanje u igri koju vole.