Zadar.TV

Zadar TV-Pouzdana Destinacija za Vrhunske Sadržaje u Zadru

SP 2021: ČERVAR ODABRAO KOJIH 20 ĆE PUT EGIPTA!

2 min read
FOTO: HRS

Hrvatska rukometna reprezentacija spremala se protekla 2 tjedna u Zagrebu za odlazak na Svjetsko Prvenstvo koje se ove godine održava u Egiptu. Odigrali su Červarovi izabranici i utakmicu EHF Euro CUP-a protiv Španjolske u kojem su naši momci slavili s 31:28, no do uzvrata u Madridu radi vremenskih nepogoda nije došlo.

Kako bilo, naši momci su spremni, kreću u lov na novu medalju, a kojih 20 igrača je izbornik Lino Červar stavio na popis, saznajte ovdje!

Vratari: Marin Šego, Ivan Pešić, Mate Šunjić

Vanjski igrači: Luka Cindrić, Domagoj Duvnjak, Janko Kević, Igor Karačić, Marko Mamić, Halil Jaganjac, Josip Šarac, Ivan Martinović, Luka Šebetić

Krila: Ivan Ćupić, Zlatko Horvat, Manuel Štrlek, David Mandić

Pivoti: Željko Musa, Marino Marić, Ilija Brozović, Marin Šipić

Izbornik Lino Červar tako je s popisa izostavio Lovru Mihića i Šimu Ivića, te je uz ovih 20 imena dodao: “Igrači su dali sve od sebe i naravno da bi svatko želio nastupiti na Svjetskom prvenstvu, ali morali smo odabrati 20. Moram pohvaliti igrače za njihovo držanje prema reprezentaciji, ali na toj poziciji imamo već dva krila i Lovro Mihić je razumio da je to logična odluka. Šime Ivić je više puta bio pozvan i uvijek je u krugu reprezentacije, ali već imamo dva ljevaka, i u ovom trenutku, kad imamo Cindrića i Karačića koji danas nisu trenirali punom snagom, kao i Duvnjaka koji je iscrpljen, morali smo dati prednost tome. Oni su naravno doprinijeli našem radu. Igor Karačić ide s nama, on radi pod posebnim programom i mislim da će on na kraju, kad bude trebalo dati sve od sebe.“

SP počinje 13.01. te traje do 31.01, podsjetimo Hrvatska će u skupini snage odmjeriti s Angolom, Japanom i Katrom! Sretno momci, igrajte kao cure!

FOTO: HRS

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

6 + 16 =