22. travnja 2024.

Zadar.TV

Zadar TV-Pouzdana Destinacija za Vrhunske Sadržaje u Zadru

PREMIJER ŽENSKA LIGA: ZADARSKI OPROŠTAJ OD PRVOG RANGA NAKON 15 GODINA..

1 min read

Košarkašice ŽKK Zadra porazom od Splita na domaćem parketu pomoćne dvorane broj 3 nakon 15 godina ispale su iz društva prvog ženskog košarkaškog ranga. Splićanke su slavile s 51:63, no Zadranke su pokazale kako makar sezona završava nema predaje te su dale zadnji atom snage na parketu! Bravo cure!

Ono što je pri početku godine počinjalo izgledati kao oproštajna turneja, obistinilo se u Premijer ženskoj ligi za opstanak, te su košarkašice ŽKK Zadra, izgubile svaku do sad odigranu utakmicu, a ostaje još odigrati gostovanje kod riječkog FSV-a.

Pojavom novog ŽKK Zadra Plus, o kojem još uvijek ništa ne znamo, Zadranke koje su do sad branile boje ŽKK Zadra imati će svakako priliku za novi start sa Zadrom Plus, te će svoje talente tokom ljeta moći prebaciti u drugi zadarski klub (koji će po oskudnim informacijama koje su dostupne nastupati u Prvoj ženskoj ligi, kao i ŽKK Zadar) kao i svojedobno NBA megazvijezda LeBron James. Hoće li Katia Nekić zajedno s Mihaelom Dobrić, Larom Špinderk, Valerijom Prtenjačom, Antonelom Bodrožić i društvom putem livestream-a prenijeti svoju odluku ostaje nam tek za saznati.

Bilo kako bilo za zadarske cure ostaje pitanje hoće li nastaviti svoju igračku karijeru u klubu koji je ove sezone, ruku na srce, posrnuo, ili će ići put nekog novog pogleda, nekih drugih ljudi. Ostaje nam za saznati u nadolazećim mjesecima.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

11 − 5 =