23. travnja 2024.

Zadar.TV

Zadar TV-Pouzdana Destinacija za Vrhunske Sadržaje u Zadru

Pregled Događaja na Području Policijske Uprave Zadarske u Protekla 24 Sata

1 min read
policijska uprava zadarska

Foto: MUP

U protekla 24 sata, Policijska uprava zadarska evidentirala je nekoliko događaja od interesa:

  1. Teške Krađe: Tijekom navedenog razdoblja, zabilježene su dvije teške krađe na području Zadra. U Ulici Ivana Mažuranića, nepoznati počinitelj provalio je u ugostiteljski objekt i otuđio novac u vlasništvu 41-godišnjakinje. Također, u Ulici Miroslava Krleže, drugi nepoznati počinitelj provalio je u ugostiteljski objekt i otuđio novac u vlasništvu 51-godišnjakinje. Kriminalistička istraživanja su u tijeku, a materijalna šteta se procjenjuje na više desetaka eura.
  2. Napad i Privedba: Na Općinski sud u Zadru priveden je 26-godišnjak zbog prekršaja naročito drskog i nepristojnog ponašanja. Sumnjiči se da je fizički napao 36-godišnjaka na Poluotoku, vrijeđajući ga bez ikakvog povoda. Mjera zadržavanja u trajanju od 13 dana određena mu je nakon saslušanja.
  3. Krađa Prikolice na Viru: Nepoznati počinitelj je sa srijede na četvrtak, 17./18. siječnja 2024., otuđio prikolicu za plovilo u vlasništvu 63-godišnjaka na Viru. Materijalna šteta procijenjena je na oko tisuću eura, a podnesena je kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu zbog krađe.
  4. Prometne Nesreće: Tijekom istog razdoblja, zabilježene su četiri prometne nesreće s materijalnom štetom na području Policijske uprave zadarske.

Policijski službenici nastavljaju s aktivnostima kako bi utvrdili identitete sudionika navedenih događaja te poduzeli daljnje mjere prema zakonu.