24. lipnja 2024.

Zadar.TV

Zadar TV-Pouzdana Destinacija za Vrhunske Sadržaje u Zadru

Aktualnosti s područja Policijske uprave zadarske: Računalna prijevara, krađa mopeda i prometne nesreće

1 min read
policijska uprava zadarska

Foto: MUP

Tijekom proteklih 24 sata, Policijska uprava zadarska bilježi nekoliko značajnih događaja na svom području. Evo pregleda najnovijih vijesti:

  1. Računalna prijevara pri trgovanju kriptovalutama: Zadarska policija zaprimila je tri prijave računalnih prijevara koje su se dogodile tijekom trgovanja kriptovalutama. Građanima se preporučuje dodatna opreznost prilikom obavljanja ovakvih transakcija kako bi se izbjegle prijevare.
  2. Krađa mopeda u Zadru: Nepoznati počinitelj u večernjim satima ukrao je moped trgovačkog društva na području Jazina. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća eura, a policija je podnijela kaznenu prijavu zbog krađe.
  3. Prometne nesreće: Zabilježene su četiri prometne nesreće, pri čemu je jedna osoba lakše ozlijeđena. Policija apelira na sve sudionike u prometu da poštuju prometna pravila kako bi se smanjio broj nesreća na cestama.

Pozivamo sve građane da budu oprezni i da surađuju s policijom kako bi zajedno osigurali sigurnost na cestama i sprječavanje kriminalnih djela.