29. svibnja 2024.

Zadar.TV

Zadar TV-Pouzdana Destinacija za Vrhunske Sadržaje u Zadru

Najava X. kola 1. ŽMNL

2 min read

Murvica u odličnoj obrambenoj formi dočekuje Gaune koji su sve, samo ne obrambeno jaki. Je li se preko tjedna išta promijenilo vidjet ćemo u subotu.
Plovanija nastavlja svoju misiju bijega iz donjeg dijela ljestvice. Nakon BB na megdan im stižu Poljica, još jedna ranjena ekipa koja već dugo ne zna za pobjedu. Nestalo im je lepršavosti u igri te samopouzdanja i u tome lezi ključ neuspjeha. Plovanija je vratila boju u lice, a prava potvrda toga bi bila pobjeda koja bi se itekako znala proslaviti.


Varoš je opet u zastrašujućoj formi i Vrsi čeka težak posao kako ostati bar neporažen. Ivan Čurjurić kao motor ekipe “leti” po terenu i možda u njegovom stopiranju treba tražiti put ka pozitivnom rezultatu iz tabora Vrsi.


Ploča će u rano nedjeljno popodne ugostiti Bili Brig, u dvoboju ekipa s rubnih dijelova grada. Bili Brig je u katastrofalnoj formi i od nekud moraju krenuti, zasad je start od nule jer su čak osam kola bez bodova. Ploči nije lijepo legao poraz od KB i što prije se žele vratiti na staze pobjeda iako Slađo Matulina puše i na hladno.


Hoće li Samba otplesati još jedan pobjednički ples pokazat će dvoboj s Puntamikom. Obitelj se provela kao “bosa po trnju” i nadaju se novoj pobjedi s kojom bi se makli iz “gliba tablice” dok Samba ganja novu pobjedu s kojom bi jasno pokazali da žele ići prema vrhu.


Burno je bilo kroz tjedan u Svetom Anti gdje nije lijepo legao debakl iz prošlog kola. No vremena za analize nije bilo jer ih čeka susjedski derbi sa Stanovima koji idu kao “laka konjica”. Dijeli ih Bulevar i tri boda za sada, a epilog ćemo znati nakon dvoboja u kojem bi moglo biti svašta.

Primorac je mimo svih očekivanja “oživio” i već su na devet bodova. Ovo kolo ih čeka teška misija s Tinom koji se pomalo vraća u formu. No u formi je i prvi topnik lige Josip Gagula i ukoliko bude imao svoj dan sve je moguće. Isto tako u formi je i Deni Kolega i ovaj dvoboj dva goleadora bi trebao razjasniti dvojbe u ovoj utakmici.

Piše: Krešimir Zrilić

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

seventeen − 13 =