23. travnja 2024.

Zadar.TV

Zadar TV-Pouzdana Destinacija za Vrhunske Sadržaje u Zadru

Ljetna liga 21 – Val Kraljević

2 min read

PHOENIX, AZ - DECEMBER 8: Chris Paul #3 of the Phoenix Suns poses for a portrait during content day at the Verizon 5G Performance Center on December 8, 2020 in Phoenix, Arizona. NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and or using this Photograph, user is consenting to the terms and conditions of the Getty Images License Agreement. Mandatory Copyright Notice: Copyright 2020 NBAE (Photo by Barry Gossage/NBAE via Getty Images)

Nakon njihovog prošlogodišnjeg premijernog nastupa na Zadarskoj ljetnoj ligi, Zaratini Foša ove sezone žele napraviti korak više. Porazgovarali smo s Valom Kraljevićem o prošlogodišnjim dojmovima kao i planovima za ovu sezonu.

Prošle sezone Zaratini Foša imali su svoj premijerni nastup na Zadarskoj ljetnoj ligi u košarci. Kakvi su dojmovi nakon prve sezone?

Val Kraljević: Pa prvenstveno nam je bila velika čast i zadovoljstvo nastupati na Ljetnoj ligi i bit dio cile priče. Mi smo naš cilj ispunili, a on je bio da vratimo momke koji žive za košarku upravo toj košarci, da postanemo ekipa, možda ne najkvalitetnija, ali jedna simpatična družina koja može zapaprit svima.

Planira li stručni stožer Zaratina osnažiti roster za ovu sezonu? U skupini ste s Bazenom, Voštarnicom i Strožancom, prokomentirajte malo druge momčadi i koliko daleko mogu Zaratini Foša ove sezone?

Val Kraljević: Što se rostera tiče jezgra ostaje ista. Doveli smo dva igrača koji će odmah bit pojačanja, te dva mlađa igrača, koji će vrebat svoju priliku te su nam zalog za budućnost. Također ćemo pratit kvalifikacije i ako nam neko upadne u oko ćemo reagirat.

U skupini ste s Bazenom, Voštarnicom i Strožancom, prokomentirajte malo druge momčadi i koliko daleko mogu Zaratini Foša ove sezone?

Val Kraljević: Pa sigurno da je Voštarnica jedan od favorita, po meni su uz Kampo najjači na papiru. Bazen je također uvik neugodan i jako iskusan. Dok nam je Strožanac najmanje poznat te ćemo ih tek skautirat. U svakom slučaju teška skupina, ali i prolazna ako budemo pravi, što i je naš cilj!

Foto: Toni Opačić

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

one + 9 =