20. srpnja 2024.

Zadar.TV

Zadar TV-Pouzdana Destinacija za Vrhunske Sadržaje u Zadru

Ljetna liga 21 – Luka Klarić

2 min read

PHOENIX, AZ - DECEMBER 8: Chris Paul #3 of the Phoenix Suns poses for a portrait during content day at the Verizon 5G Performance Center on December 8, 2020 in Phoenix, Arizona. NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and or using this Photograph, user is consenting to the terms and conditions of the Getty Images License Agreement. Mandatory Copyright Notice: Copyright 2020 NBAE (Photo by Barry Gossage/NBAE via Getty Images)

Ljetna liga kuca na vratim, a to je znak da su momčadi u jeku sastavljanja rostera. Svatko se nada okititi laskavom titulom osvajača Ljetne lige, a tko je pozvaniji da otvori serijal Ljetna liga 21 doli alfa i omega Sfinga Stafforda – Luka Klarić.

Izvučene su skupine novog izdanja Zadarske ljetne lige u košarci. Sfinga staffordi kao lanjski osvajači imali su startnu poziciju 1, a ostale momčadi u skupini su Sabunjar, Sukošan te momčad koju ćemo doznati po okončanju kvalifikacija.

Luka Klarić: Grupa je svakako nezgodna, mislim da tu neće biti niti jedne lagane utakmice. Sa Sukošanom smo u skupini već treću godinu zaredom i lani smo od njih izgubili u skupini. Sabunjar ima vrlo iskusnu ekipu koja je može dobiti svakog, a i ekipe iz kvalifikacija djeluju dosta dobra na papiru.

Kako ocjenjujete grupu? Hoće li biti promjena u rosteru za ovogodišnju sezonu ili se oslanjate na provjerene igrače?

Luka Klarić: Naš roster za ovu godinu ostaje praktički isti kao i lani. Svi igrači od prošle sezone su se odazvali, osim Juršića koji je na našu žalost spriječen ove sezone. Možda bude još nekih sitnih promjena u zadnji čas, ali to ćemo još vidjeti.

Koliko ste upoznati s rosterima ostalih momčadi, tko bi mogao daleko?

Luka Klarić: Nisam predetaljno upoznat s ostatkom ekipa još, ali Smiljevac, Voštarnica, Talvi i Kampo sigurno imaju najviše ciljeve. Još trebamo vidjeti tko će izaći iz kvalifikacija jer i tamo ima jako dobrih ekipa. Čini mi se da će liga biti jako izjednačena i u jednoj utakmici svako svakoga može dobiti.

Foto: Toni Opačić

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

16 + eight =