20. travnja 2024.

Zadar.TV

Zadar TV-Pouzdana Destinacija za Vrhunske Sadržaje u Zadru

Kralj Arkadnih Konzola – Ultimate 2024. Iskustvo Igranja

3 min read
Pandora Box Arcade

Ako ste strastveni ljubitelj arkadnih igara, onda dobro znate da su one puno zabavnije od bilo čega što vam trenutni uređaji za igranje sljedeće generacije mogu ponuditi. Lako ćete pronaći stotine igara koje će vas vratiti u prošlost i pružiti vam putovanje niz sjećanje na arkadne igre s iskustvom igranja koje jednostavno ne možete nadmašiti.

Ove arkadne mašine pružit će vam pristup tisućama klasičnih arkadnih igara. Kada je riječ o ultimativnom iskustvu igranja arkada, naša najnovija arkadna konzola za 2024. godinu najveća je i najmoćnija na tržištu! Arkadne igre – Izgubljeni dragulj!

Gotovo sve arkadne dvorane u Australiji ili su zatvorene ili su pred zatvaranjem. Nažalost, najzabavnije igre digitalnog svijeta su izgubljene.

ARKADNE MAŠINE S KOJIMA STE ODRASLI VIŠE NE POSTOJE.

Ali, pronašli ste Oazu u pustinji! U Games Arcadia, dajemo sve od sebe da održimo tradiciju igranja arkada živom. Proteklih 30 godina donijelo nam je neke od najikoničnijih igara stoljeća. Ne želimo da ostanu u prošlosti i zaboravu, već da ih i dalje uživaju ljudi svih dobnih skupina.

Također činimo iskustvo igranja arkada pristupačnim i zabavnim s našim arkadnim mašinama po narudžbi i konzolama Pandora Box Arcade. Uđite u kralja, ultimate Arkadni gaming uređaj za 2024. godinu!

Nek se svi poklone kralju!

Ako tražite nešto nevjerojatno i zadovoljavajuće iskustvo igranja, mi smo ovdje s rješenjem.

Naša konzola King of Arcades ima Wi-Fi i dolazi s brzim procesorom, nevjerojatnom LED rasvjetom na ploči i gumbima za pritiskanje koji vam pružaju uronjeno iskustvo igranja. Na vrhu svega toga je 8,000 igara u jednoj konzoli!

ŠTO JE TO TAKO POSEBNO?

Sve, doslovno!

Arcadno igranje sve se vrti oko kvalitetnih džojstika i procesora koji mogu obraditi klasične arkadne igre. I mi sve to donosimo u jedinici!

Četverojezgreni čipset A-7:

Ovaj pouzdani procesor izgrađen je za Arkadno igranje. Pruža bezgrešno i zabavno iskustvo igranja arkada s optimalnom snagom za glatko pokretanje svih funkcija.

Nijedna druga konzola za arkadne igre ne dolazi s tako moćnim procesorom po tako povoljnoj cijeni.

Više od 8,000 arkadnih igara

Naša igraća konzola dolazi s više od 8,000 arkadnih igara iz prošlosti. Tako da vam nije potrebno tražiti svoje omiljene igre. Imamo sve najpopularnije arkadne igre spremne za vas da ih priključite i igrate!

Jednostavno povezivanje

Možete jednostavno povezati svoj televizor, stolno računalo ili projektor s našom konzolom za besprijekorno iskustvo igranja. Dakle, bez obzira jeste li sami ili s obitelji i prijateljima, naša igraća konzola idealna je za zabavan vikend!

Originalno i izrađeno po narudžbi

Svaka Arkadna konzola u Games Arcadia originalna je i izrađena po narudžbi u najvišoj kvaliteti. Približavajući vam pravo i originalno iskustvo igranja arkada. Sve što dobijete od nas autentično je i nudimo vrhunsku uslugu uz to.

HD rezolucija

Visoka rezolucija 1280x720p pruža vam izvanredan prikaz za ultimativno iskustvo igranja.

Neograničene igre

Možete dodati više od 10,000 svojih omiljenih arkadnih igara koristeći svoj Wi-Fi kako biste se povezali s tržištem igrača. Jednom kad pristupite, možete preuzimati igre po svojem izboru.