22. travnja 2024.

Zadar.TV

Zadar TV-Pouzdana Destinacija za Vrhunske Sadržaje u Zadru

Karlović o vanjskom bazenu, atletskim klubovima i općenito o sportu na Višnjiku

1 min read
zadar.tv sport futsal zadarska županija hrvatska croatia zadar zdravlje health košarka odbojka vaterpolo rukomet boks auto moto šah kviz lopta boćanje kuglanje atletika jedrenje karte mali nogomet basket hakl penjanje planina nin pag benkovac novalja biograd polača poličnik obrovac gračac stankovci kali kukljica sali pašman dugi otok ugljan bibinje sukošan debeljak pakoštane raštane filip i jakov posedarje slivnica ražanac krneza ljubač poljica žerava briševo nadin

Direktor ŠC Višnjik Denis Karlović jučer je na sjednici Gradskog vijeća branio poslovanje u 2020 godini tvrtke na čijem je čelu.

Dobit u 2020. godini – 21.592,85 kuna

Dobit iz 2020. godine po odluci Skupštine trgovačkog društva prenijet će se za podmirenje prenesenog gubitka iz 2010. godine. Dobit za 2020. godinu iznosi 21.592,85 kuna te će se sve prenijeti na gubitašku 2010. godinu.

Atletika na Višnjiku

Karlović je pojasnio da je u suradnji s Olimpijskom pobjednicom Sarom Kolak nabavio koplja za umjetnu travu koja se koriste u Skandinavskim zemljama. Međutim napomenuo je da se službena natjecanja u bacanju koplja ipak ne mogu održavati upravo zbog podloge tj. umjetne trave.

Dug KK Zadra je 13 milijuna kuna

Dug KK Zadra je iznosio 15 milijuna kuna no s datumom podnošenja izvještaja smanjen je na 13 milijuna kuna. Odgovornost je direktora za naplatu kluba istaknuo je Karlović.

KK Zadar je u početku najam dvorane plaćao 2 milijuna kuna godišnje, a mojim dolaskom smanjili smo to potraživanje. profesionalni pogon plaća milijun kuna, a niži uzrasti ide u sufinanciranje Grada Zadra. Mislim da profesionalni pogoni i trebaju platiti kazao je Karlović.

Cijelo izlaganje Denisa Karlovića

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

5 × two =