23. travnja 2024.

Zadar.TV

Zadar TV-Pouzdana Destinacija za Vrhunske Sadržaje u Zadru

Izvještaj XVIII. kola 1. ŽMNL

2 min read

Varoš teško kroz Biograd, Murvica nastavlja svoj niz..


GAUNI-VAROŠ ZDC 4:6..s pravom su se u zadarskom Monacu pribojavali puta k Gaunima. Sve je krenulo po planu zubara no brzi odgovor Gauna s tri gola je sve zakomplicirao. Utakmica je poprimila razmjere napetosti i trebalo je dosta muke da se upišu bodovi i potvrda prvog mjesta Varoši.


POLJICA-SAMBA 1:5..sve je lako kad imaš Marka Lončara u postavi. Upravo to je bio recept za pobjedu Sambe jer je spomenuti igrač s dva zgoditka trasirao put pobjede kontra Poljica. Glatka pobjeda vraća mir u kuću Sambe dok anemičnim Poljicima slijedi borba za svaki bod.


PLOČA-PUNTAMIKA 12:5..nestvarno zvuci rezultat s kojim je Ploča ponizila obitelj. Duo Jurjević-Volpi je bio raspucan i skupa su osam puta pogodili mrežu Puntamike. Igra s igračem golmanom je skupo koštala neprepoznatljivu Puntu i poraz koji boli i mobilizira.


TIN-VRSI RN 5:2..brzo je Tin poveo i činilo se da Vrsima prijeti potop. No drukčijeg mišljenja su bili u Vrsima i stigli su poravnati i promašiti šansu za vodstvo. Tin je ipak pokazao snagu i moć te je, teško, ali zasluženo, upisao pobjedu.
MURVICA-IDASSA NADIN 4:0..treći susret u nizu granitna obrana Murvice pokazuje kvalitetu i ne prima gol. Eurogol Ivana Škare je trasirao put pobjede no daleko je to bilo od gotovog posla. Idassa se nije predavala i do samog finiša je bilo napeto, kao u tvornici tregera. Finiš je donio riskantnu igru Idasse koju je Murvica itekako kaznila i eto ih pri samome vrhu.


PLOVANIJA-SVETI ANTE 2:2..kakva utakmica u malom derbiju kola. Plovanija je brzo povela no Sveti Ante se nije predavao i zahvaljujući Vici Šušiću rezultat se nije mijenjao. Naravno i Plovanija je imala što reći no svoje je rekao Frane Lipotica za potpuni preokret. Posljednja minuta je ipak donijela poravnanje i svakome po bod u ovoj superzanimljivoj i dinamičnoj utakmici

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

seventeen − eight =