29. svibnja 2024.

Zadar.TV

Zadar TV-Pouzdana Destinacija za Vrhunske Sadržaje u Zadru

Izbornik i kapetan pozvali navijače u Spaladium

2 min read
veljko mršić

Četiri su dana do prve utakmice Hrvatske na Olimpijskom kvalifikacijskom turniru u Splitu. Reprezentacija je odigrala četiri prijateljske utakmice, dvije sa Slovenijom i dvije s Portorikom, a sada slijede završne pripreme i brušenje akcija.

Za reprezentaciju je u posljednjoj utakmici zaigrao i Bojan Bogdanović koji je tek stigao s NBA parketa, a sada slijede pravi ispiti: utakmice s Brazilom i Tunisom 30. lipnja i 1. srpnja, obje u 20 sati, a zatim, nadamo se, polufinale i finale 3. i 4. srpnja.

Izbornik naše košarkaške vrste Veljko Mršić pozvao je navijače da dođu u što većem broju podržati reprezentaciju:

Zaista bih želio da se dvorana napuni maksimalno koliko može jer to nam je stvarno potrebno. Drugačije je igrati pred punom dvoranom i zato pozivam sve zaljubljenike u košarku da dođu, da nas podrže i da zajedno, u jednoj sinergiji, izborimo plasman na Olimpijske igre i da uživamo u ta četiri dana vrhunske košarke.”

Rođeni Splićanin i kapetan reprezentacije Roko Ukić također je zatražio podršku domaće publike, iako je svjestan da će za ulazak u dvoranu morati napraviti dodatne korake:

“Koliko god ljudi žele doći, toliko i ne znaju kakva je točno situacija vezano uz mjere. Mjere su takve kakve jesu, kako kod nas tako i svugdje drugdje. Tko želi doći, morat će ipak napraviti malu osobnu žrtvu, ako to tako možemo nazvati, kako bi izvadio potrebne papire za ući u dvoranu. Najsretniji bi bili da toga nema i da svatko može ući samo s ulaznicom, međutim situacija je svugdje ista… Unatoč svemu tome, pozivam ljude da dođu u što većem broju, koliko god to bude moguće i da nas podrže jer nemamo priliku svaki dan igrati tako velike utakmice na domaćem terenu, pogotovo u Splitu. Nadam se da će nam biti velika podrška i da ćemo mi uz njih biti pravi.”

Izvor: HKS

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

4 × 5 =