23. srpnja 2024.

Zadar.TV

Zadar TV-Pouzdana Destinacija za Vrhunske Sadržaje u Zadru

Bojan Bogdanović: Ne uspijevamo napraviti taj iskorak

1 min read

Bojan Bogdanović dao je svoju viziju Olimpijskog kvalifikacijskig turnira: Bili smo jako blizu, a mi smo tako stalno nekako jako blizu, ali ne uspijevamo napraviti taj iskorak. Falilo je uigranosti, dana provedenih zajedno. Roster je novi, ne poznajemo se dovoljno, ne poznajemo karakteristike tko kako igra. To je bio najveći problem i glavni razlog zbog kojeg se nismo plasirali na Olimpijske igre. Nismo dovoljno napadali reket.

U toj zadnjoj četvrtini oni nisu praktički ni izašli iz bonusa. Mi smo se previše oslanjali na trice, nismo napadali njihove igrače kada su preuzimali, stalno smo spuštali na Žižića. Možemo mi sada pričati i tražiti razloge, ali očito je da nije bilo dobro ni dovoljno. Nisam ljut na suigrače, dapače. Ljut sam na sebe prvenstveno. Možda sam mogao ja više razigrati njih u trenucima kada su me udvajali. Na kraju smo propustili neke napadačke skokove i tu je prelomljena utakmica. Ponavljam, dosta je neuigranosti, a to je posebno došlo do izražaja u završnici kada se sve svodilo na pick & roll igru. Ovo je još jedno veliko razočaranje, ali moram zahvaliti publici koja nas je došla podržati i biti nam vjetar u leđa.

Do sljedećeg olimpijskog ciklusa je dosta vremena, nadam se da ću biti dovoljno dobar, da igram za Hrvatsku. Uvijek ću se odazivati. Jedini cilj u košarci mi je da osvojim medalju s reprezentacijom.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

nine − five =