18. travnja 2024.

Zadar.TV

Zadar TV-Pouzdana Destinacija za Vrhunske Sadržaje u Zadru

[ANKETA] Gdje s 3 milijuna kuna?

1 min read

Uvijek aktualna, a posljednjih dana goruća tema je svakako KK Zadar. Na nedavno održanoj pressici vijećnika Akcije mladih, Ante Rubeša ponudio je zanimljivu ideju.

3 milijuna kuna za obnovu kvartovskih igrališta

KK Zadar će (ili već je) zatražiti 3 milijuna proračunskih sredstava koja bi mu se trebala dodijeliti putem rebalansa proračuna Grada Zadra na idućoj sjednici Gradskog vijeća Grada Zadra. Bez posebnih obrazloženja, bar koliko je meni poznato, tako klub traži dodatna sredstva. Dosadašnja nisu dostatna?

S ta 3 milijuna kuna štošta se može napraviti u gradu, a da bi sredstva ostala u sportskom “resoru” Ante Rubeša je iznio zanimljiv prijedlog.

Mi smo se već pripremili za taj njihov prijedlog da ćemo ići s amandmanom da se iznos 3 milijuna kuna razbije na obnovu 10 kvartovskih igrališta – istaknuo je Rubeša.

Transparentnost prije svega

Evo ode Messi u PSG – znaš plaću, LeBron James – znaš plaću i tako redom, a klub koji je u financijskim dubiozama i financira se iz naših džepova – STOP! nema podataka.

Na pressici je Ante Rubeša poslao poruku Željku Žilavcu i upravi KK Zadra da se samo uz kompletnu dokumentaciju poslovanja kluba može razgovarati o nastavku suradnje.

Anketa

U anketi pitamo vas dragi sugrađani treba li se 3 milijuna kuna upumpati u KK Zadar ili se s tim novcima može učiniti više i obnoviti društveno korisne sadržaje u Gradu Zadru.

[formidable id=2]

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

two + 7 =