21. svibnja 2024.

Zadar.TV

Zadar TV-Pouzdana Destinacija za Vrhunske Sadržaje u Zadru

1. HRL – JUG: BALIĆ METLIČIĆ BOLJI OD ZADRANA U 10. KOLU!

1 min read
FOTO: Andrej Jančijev / Zadar.tv

RK Zadar 1954 ipak nije uspio iznenaditi vrlo dobar RK Balić Metličić. Bili su Zadrani krajem prvog poluvremena blizu, no Splićani su u drugom poluvremenu napravili razliku koja se za Zadrane ipak pokazala nedostižnom.

FOTO: Andrej Jančijev | Zadar.tv

Prvo puluvrijeme igrali su Zadrani ‘al pari’ s Splićanima, pogotci su s obje strane praktički išli jedan za drugim. Naravno padovi u igri oba sastava omogućavali su ‘mini-serije’ i jednih i drugih no nitko se tokom prvih 30 minuta nije mogao ‘odlijepiti’ pa je prvo poluvrijeme završeno s 11:13 za crno-žute.

U drugom djelu, Splićani su ipak ubacili u brzinu više pa su i napravili jednu mini seriju. A prednost od +5, prvi put kod 15:20, bbila je ta koju Zadrani nisu imali snage stići. Na kraju poraz od 27:33 možda je i malo prestrog za Zadrane. Vrlo dobru partiju odigrali su plavo-bijeli koji su spoj mladosti i iskustva te možemo očekivati da će Zadrani nastaviti prvenstvo u jednom lijepom i pozitivnom tonu, iako 9. mjesto na ljestvici ne ukazuje na to. Kod Splićana je s 8 najbolji bio Marino Vulić, dok su ga pratili Bruno Sučić s 7 i Paolo Roki s 6 pogodaka. Kod Zadra Goti Maričić postigao je 9, s 4 je završio Domagoj Surać dok su Luka Bojmić, Tizano i Tonči Merhar uz Nikolu Maričića postigli 3.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

1 × one =