18. travnja 2024.

Zadar.TV

Zadar TV-Pouzdana Destinacija za Vrhunske Sadržaje u Zadru

Županijsko natjecanje srednjih škola u plivanju

1 min read

U organizaciji Županijskog saveza školskog športa Zadarske županije i PK Jadera održano je Županijsko natjecanje srednjih škola u plivanju.

Na natjecanju je nastupilo 6 srednjih škola u muškoj konkurenciji te 3 škole u ženskoj konkurenciji. Na programu su bile discipline 50m slobodno, 50m leđno, 50m prsno, 50m leptir te štafeta 4x50m slobodno. Na kraju natjecanja zbrojem bodova iz svih isplivanih disciplina u muškoj konkurenciji prvo mjesto su zauzeli članovi Gimnazije Franje Petrića sa 70 bodova, na drugom mjestu je Tehnička škola sa 64 boda dok je treće mjesto zauzela Gimnazija Vladimira Nazora sa 62 boda. U ženskoj konkurenciji za prvo mjesto su se izborile plivačice Gimnazije Vladimira Nazora sa 70 bodova, na drugom mjestu je Gimnazija Jurja Barakovića sa 64 boda dok je treće mjesto zauzela Tehnička škola sa 62 boda.

U muškoj konkurenciji su nastupili i plivači Ekonomsko-birotehničke i trgovačke škole Zadar koji su zauzeli 4 mjesto, Gimnazija Jurja Barakovića 5 mjesto i Medicinska Škola Ante Kuzmanića 6. mjesto, dok su plivačice Medicinske Škole Ante Kuzmanića nastupile van konkurencije jer nisu bile u punom sastavu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

2 × 5 =