20. travnja 2024.

Zadar.TV

Zadar TV-Pouzdana Destinacija za Vrhunske Sadržaje u Zadru

SEHA Final 4 u Zadru

1 min read

Iz organizacije SEHA lige javili su da se i ove godine Final 4 održava u Zadru. Ponovno će se završnica održati u SC Višnjik, a organizatori se nadaju istoj razini kao i prošle godine. Priopćenje prenosimo u cijelosti.

Iako je još ostalo nekoliko utakmica prije četvrtog završnog turnira SEA – Gazprom Liga, ponosni smo što možemo priopćiti datum i vrijeme ovogodišnjeg finala. Final 4 će biti održan od 3. do 5. rujna u Zadru. Polufinalne utakmice bit će odigrane u petak (3. rujan), dok će dvije utakmice za plasman biti održane u nedjelju (5. rujan). Sjeverna Dalmacija je naša destinacija Final 4 drugu godinu za redom i ne očekujemo ništa manje od iste količine uzbuđenja kao i prošle godine. Stoga će jedan od najmodernijih sportskih centara u Hrvatskoj, SC Višnjik, biti domaćin četiriju najboljih momčadi koje uspiju savladati sve zapreke.

Osam timova tražit će priliku za posljednji turnir u sezoni i na kraju za prestižni trofej SEHA, a to su: Eurofarm Pelister, Meshkov Brest, Motor Zaporozhye, Nexe, PPD Zagreb, Tatran Presov, Telekom Veszprem i Vardar 1961.

Cijelo natjecanje provodit će se po smjernicama pandemije. Dodatne informacije o rasporedu utakmica, medijskoj akreditaciji i emitiranju bit će objavljene uskoro.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

6 + fifteen =