23. srpnja 2024.

Zadar.TV

Zadar TV-Pouzdana Destinacija za Vrhunske Sadržaje u Zadru

Prijave za smotru zborova “Canta Dalmatia” u organizaciji HPD “Bijaćka Vila” otvorene!

1 min read
prijave_smotra_zborova_Canta_Dalmatia

Pozivamo sve zborove i vokalne sastave s područja Splitsko-dalmatinske, Šibensko-kninske, Zadarske i Dubrovačko-neretvanske županije da se prijave za četvrtu regionalnu smotru “Canta Dalmatia” koju organizira HPD “Bijaćka Vila” iz Kaštela. Smotra će se održati 11. i 12. svibnja 2024. u Kaštel Vitturiju u Kaštel Lukšiću.

Prvi dan smotre, 11. svibnja 2024., sastoji se od natjecateljskog i revijalnog dijela. Natjecateljski dio pruža priliku za selekciju sudionika na državno natjecanje “Susret pjevačkih zborova” pod pokroviteljstvom Hrvatskog sabora. Revijalni dio ne podliježe posebnim pravilima u odabiru skladbi. Prijave za oba dijela moguće su putem obrasca.

Drugi dan smotre, 12. svibnja 2024., bit će posvećen radionici za usavršavanje vokalnih i interpretativnih sposobnosti, koju će voditi iskusna glazbena profesionalka, Edita Garčević Koželj.

Ne propustite priliku za pokazati svoj glazbeni talent i sudjelovati u ovoj inspirativnoj manifestaciji! Prijavite se na vrijeme i budite dio smotre “Canta Dalmatia”!

PRIJAVNICA