14. srpnja 2024.

Zadar.TV

Zadar TV-Pouzdana Destinacija za Vrhunske Sadržaje u Zadru

Novi hit Jurice Pađena & Aerodroma – “Šapni mi” obećava osvježenje na glazbenoj sceni!

2 min read
jurica_paden_aerodrom_sapni_mi

Jurica Pađen i legendarna grupa Aerodrom predstavljaju svoj najnoviji singl pod nazivom “Šapni mi”. Ova uptempo ljubavna rock balada osvaja svojom melodičnošću i energičnim aranžmanom, ističući se sjajnim refrenom i britkim tekstom strofe.

Spot za pjesmu dodatno pojačava doživljaj, kombinirajući kadrove Jure i Aerodroma s pričom mladog ljubavnog para, snimanom na različitim lokacijama u Zagrebu. Singl “Šapni mi” najavljen je kao dio novog albuma koji će biti objavljen koncem 2024. godine.

Jurica Pađen potpisuje glazbu i tekst, dok je cijela glazbeno-kreativna ekipa iz grupe Aerodrom zaslužna za aranžman. Spot je režirao Igor Ilić, a glavne uloge su odigrali Ivan Diego Ćosić, Ivan Polić i Ema Kraljević. Singl je sniman u studiju “ZG Zvuk”, a koproducenti pjesme su Jurica Pađen i Hrvoje Prskalo.

Napomena vrijedna pažnje je da je instrumentalni gost na pjesmi poznati sveučilišni profesor, filmski redatelj, pisac, glazbenik i nositelj neslužbene titule “najobrazovanijeg Hrvata”, Nikša Sviličić, koji je odsvirao gitaru s čak 12 žica.

Nakon uspješnog gostovanja u Makedonskoj filharmoniji u Skoplju, Jurica Pađen i Aerodrom pripremaju spektakularan koncert u beogradskoj koncertnoj dvorani MTS, zakazan za 10. travnja 2024. Posjetitelji će imati priliku uživo poslušati neke od najvećih hitova poput “Fratella”, “Obične ljubavne pjesme” i mnogih drugih, uz gostovanje nekih od najpoznatijih glazbenika domaće scene.

Jurica Pađen, kao ikona domaće glazbene scene već više od 50 godina osvaja srca publike svojim nevjerojatnim talentom. Kroz svoju bogatu karijeru, surađivao je s mnogim glazbenicima iz regije te ostavio neizbrisiv trag svojim solo albumima. Njegovi Spotify kanali broje preko 150 tisuća slušatelja mjesečno, što ga svrstava u sam vrh najslušanijih domaćih izvođača na ovoj streaming platformi.