15. lipnja 2024.

Zadar.TV

Zadar TV-Pouzdana Destinacija za Vrhunske Sadržaje u Zadru

Policijski izvještaj: Krađa na Boriku, požar na Pagu i četiri prometne nesreće

1 min read
policijska uprava zadarska

Foto: MUP

Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave zadarske zabilježena je krađa, požar te četiri prometne nesreće u kojima su dvije osobe lakše ozlijeđene.

Krađa na Boriku

Prekjučer poslijepodne na Boriku u Zadru, nepoznati počinitelj je 21-godišnjem državljaninu Španjolske ukrao torbicu dok je bio na plaži. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko stotina eura. Protiv počinitelja podnesena je kaznena prijava zbog krađe, a policija nastavlja s istraživanjem kako bi pronašla odgovornu osobu.

Požar u stanu na Pagu

U stanu na Pagu izbio je požar koji je uzrokovao veću materijalnu štetu, no srećom nije bilo ozlijeđenih. Prema informacijama s web stranice Policijske uprave zadarske, požar je izazvao znatne gubitke, a vatrogasci su brzo intervenirali kako bi spriječili širenje vatre. Uzrok požara još uvijek nije poznat, a istražitelji rade na utvrđivanju okolnosti koje su dovele do izbijanja požara.

Prometne nesreće

Na području Policijske uprave zadarske evidentirane su četiri prometne nesreće. U dvije nesreće lakše su ozlijeđene dvije osobe, dok su preostale dvije nesreće završile samo s materijalnom štetom. Policija apelira na vozače da budu oprezni i pridržavaju se prometnih propisa kako bi se smanjio broj nesreća na cestama.

Zaključak

Policijska uprava zadarska nastavlja s radom na rješavanju prijavljenih slučajeva krađe, požara i prometnih nesreća. Građani se pozivaju na suradnju s policijom te prijavljivanje bilo kakvih sumnjivih aktivnosti kako bi se unaprijedila sigurnost u zajednici.