20. travnja 2024.

Zadar.TV

Zadar TV-Pouzdana Destinacija za Vrhunske Sadržaje u Zadru

POKAŽIMO ZADARSKO KOŠARKAŠKO SRCE!

1 min read

KK Diadora Zadar, portali Sport023, Basketball.hr, Zadarska ljetna liga, igrači, košarkaški djelatnici i mnogi drugi udružili su se za pomoć velikom košarkaškom zaljubljeniku, znancu, entuzijastu i dugogodišnjem treneru KK Voštarnice Darku Frakinu u njegovoj borbi s bolešću te još jednom pokazali kako je košarka povezala dobre ljudske duše. Udružimo se zato i pomozimo našem dobrom treneru Frakinu!

Naš trener, kolega, prijatelj, veliki čovjek, Darko Frakin treba našu pomoć. Osim košarci, Darko je najbolje godine posvetio brizi o svojoj supruzi, koja se godinama borila s posljedicama operacije tumora na mozgu, a trenutačno se nalazi u hospiciju u Kninu, jer se fizički više ne može brinuti o njoj. U međuvremenu, Darko je i sam obolio. Prije četiri godine uklonjen mu je kancerozni bubreg, a sada mu i drugi bubreg otkazuje te mora na dijalizu. Na listu za transplantaciju ne može se upisati još godinu i pol dana.4

Darko je primjer da je život daleko od hedonizma, sebe je posvetio drugima, nemajući vremena za sebe. Pri tome ga uvijek možemo vidjeti nasmijanog i na pitanje “Kako si?”, odgovorit će “Dobro!”. I ničim neće odati da ništa nije dobro. Do ovih dana crpio je energiju iz košarke, a sada više ni to ne može.

Pozivamo sve vas da pokažete svoju humanu stranu i financijski pomognete kolegi i velikom čovjeku. Uplate se mogu izvršiti na njegov tekući račun IBAN: HR3724070003106883294. Budite tu jedni za druge i u radosti i nevolji!”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

8 − 1 =