29. svibnja 2024.

Zadar.TV

Zadar TV-Pouzdana Destinacija za Vrhunske Sadržaje u Zadru

OBAVIJEST ŠC VIŠNJIK ZA KORISNIKE I POSJETITELJE

1 min read

Uprava Športskoga centra Višnjik u skladu s Odlukom Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske od 27. studenoga 2020. godine o nužnim epidemiološkim mjerama za ograničavanje okupljanja radi sprječavanja prijenosa bolesti COVID-19 preko okupljanja informira sve svoje korisnike i posjetitelje, te svekoliko građanstvo, sljedeće:

– Dvorana Krešimira Ćosića, kao i ostali zatvoreni prostori, te zatvoreno bazensko plivalište, neće biti dostupni građanstvu za pojedinačne ili skupne sportske ili rekreacijske sadržaje osim za prvu, drugu i treću kategoriju sportaša, te za klubove najvišega stupnja natjecanja.

– Otvoreni sportski i rekreacijski tereni bit će dostupni samo za pojedinačnu aktivnost ili za šetnju. Kako na otvorenim terenima nije dopušteno provoditi aktivnosti u kontaktnim sportovima ili igrama, bit će demontirani košarkaški obruči, nogometne vratnice i druga oprema.

ŠC Višnjik apelira na sve posjetitelje da se u vrijeme svojih aktivnosti na otvorenom pridržavaju svih naputaka, mjera i preporuka koje su propisane za sportske ili rekreacijske aktivnosti na otvorenom prostoru.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

2 + nine =