29. svibnja 2024.

Zadar.TV

Zadar TV-Pouzdana Destinacija za Vrhunske Sadržaje u Zadru

Najbolji drugoligaš bez kvartovskog igrališta

2 min read

Mnk Sinjoretovo jedan je od najperspektivnijih klubova na našim prostorima. Iz sezone u sezonu pokazuju kontinuitet sjajnih susreta koji ih lagano vode prema najjačem rangu naše lige. Razgovorao sam s predsjednikom Sinjoretova ,Stipom Marijačićem.

Futsal Zadar: U kratkom dijelu ove sezone pokazali ste kontinuitet sjajnih predstava u susretima, jedina ste ekipa bez poraza, jeste li zadovoljni rezultatima vaše momčadi?

Stipe: Zadovoljni smo ostvarenim rezultatima, kako ovu tako i prijašnjih sezona, iako uvijek ima mjesta za napredak i poboljšanje. Ujedno je bitno što nas upravo dosadašnji rezultati guraju dalje i daju nam želju za napretkom, kako bismo nastavili još jače. Cilj nam je naravno nastavak dobrih rezultata i ulazak u veći rang. #BitnoDaSeRola

Futsal Zadar: Momčad vam iz sezone u sezonu pokazuje kontinuitet dobre forme, jeli to zasluga rada na terminu ili osobna priprema igrača?

Stipe: Svaki termin igra veliku ulogu u tome. Kada spojite igrače koji svaki termin daju sve od sebe, momčad se gradi kao zajednica i tako ostvaruje ovakve rezultate. Nakon što svaki pojedinac uloži svoj maksimum, dolazi do suradnje i međusobnog učenja, te jačanja povezanosti među suigračima, što je u ovom sportu neizmjerno bitno.

[Mnk Sinjoretovo]

Futsal Zadar: Poznati ste još i pod nadimkom “black falcon” , odakle taj nadimak?

Stipe: Sokol je već dugi niz godina simbol naše ekipe, a BLACK FALCON je ime firme iz kvarta koja nam od samog početka nesebično pomaže.

Futsal Zadar: Možemo li očekivati Sinjoretovo cup ovo ljeto?

Stipe: #OĆEMOIGRALIŠTE

[#Dajteimigralište]

Futsal Zadar: Možete li nam izdvojiti nekoliko važnih karika MNK Sinjoretova?

Stipe: Nema smisla nikoga izdvajati jer svaki igrač svojim trudom doprinosi radu i poboljšanju ekipe odnosno kluba. Zato kao našu važnu kariku možemo navesti upornost i povezanost svih igrača.

Futsal Zadar: Pomaže li vam udruga mladih Sinjoretova u radu kluba?

Stipe: Inicijativa mladih Sinjoretovo i MNK Sinjoretovo imaju zajednički cilj, a to je prezentirati kvart u što boljem svjetlu, stoga u svemu uspijevamo pronaći zajednički jezik, te se radi o obostranoj podršci. To također nije teško s obzirom da smo svi odrasli zajedno te se znamo cijeli život. #ŽIVIMOQUART

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

eighteen − five =