14. srpnja 2024.

Zadar.TV

Zadar TV-Pouzdana Destinacija za Vrhunske Sadržaje u Zadru

Najava XVII. kola 1. ŽMNL

2 min read

Kolo pred nama je sve samo ne lagano, čekaju nas derbiji, napete utakmice..


PLOVANIJA-PUNTAMIKA..dvoboj ranjenih i masakriranih iz prošlog kola bi nekome trebao vratiti osmijeh na lice. Puntamika, ponižena od Tina, traži put na staze bodova no neće biti lagano. Plovanija je pala bez ispaljenog metka i koliko čujemo iz Jurićevih trupa poraz ne dolazi u obzir. Izostanci se pišu s obje strane i mnogo toga će ovisiti o sastavima koji će istrčati.


VRSI RN-GAUNI..pravi derbi začelja nam nudi ovaj dvoboj jer prave prilike za popravni nema. Gauni su uspješno startali u nastavak, Vrsi nisu ni igrale i nepoznanica je tko bi mogao bolje reagirati. Pobjeda je opcija za obje momčadi no mjesta u pobjedničkom vlaku ima samo za jednoga.


STANOVI-POLJICA..gledajući po tablici Tumina bojna je favorit kao Hrvatska nad Maltom, možda malo previše rečeno. Ipak ne bi trebalo otpisivati Vučkoviće jer u njihovim izvedbama ima optimizma. Na ruku im ne ide težak poraz od Varoši no to je neka druga dimenzija. Stanovi su zbog okrnjenosti lige dugo pauzirali i tek treba vidjeti kako će reagirati i odigrati.


SVETI ANTE-TIN..utakmica i derbi koji datira od davne 1994. godine uvijek pobuđuje zanimanje, pa tako i sada. Tin je u boljoj poziciji dok se Sveci još traže, načeti ozljedama i bolestima. No, opravdanja i alibija nema i s prvim sučevim zviždukom sve pada u vodu, Sveti Ante i Tin mogu po 55.puta krenuti u ligaški dvoboj.


KONTROL BIRO-MURVICA. lideri iz KB imaju pravo iskušenje u liku Murvice, pojačane do boli. Klapa koju njeguje Dino Kevrić je i dalje kvalitetna i kompatibilna i tu treba tražiti jedan od razloga prijestolja dok se Murvica oslanja na pojedinačnu kvalitetu. Također treba vidjeti i prvi nastup Josipa Bašića kontra svojih dojučerašnjih suigrača, uglavnom derbi neka počne


IDASSA NADIN-PLOČA..petarda je pukla na Ploči i nije dobro odzvonila iako je daleko do Božića. Iskupljenje se traži kontra Idasse Nadin koja melje sve pred sobom. Laka konjica Stipe Čuline gazi sve pred sobom i lagani je favorit u ovom dvoboju. Ploča sigurno nije zaboravila kako se pobjeđuje dok Idassa itekako zna i bolji dvoboj za smiraj kola nije mogao doći.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

fourteen + nine =