18. travnja 2024.

Zadar.TV

Zadar TV-Pouzdana Destinacija za Vrhunske Sadržaje u Zadru

Najava X. kola 2. ŽMNL

2 min read
zadar.tv sport futsal zadarska županija hrvatska croatia zadar zdravlje health košarka odbojka vaterpolo rukomet boks auto moto šah kviz lopta boćanje kuglanje atletika jedrenje karte mali nogomet basket hakl penjanje planina nin pag benkovac novalja biograd polača poličnik obrovac gračac stankovci kali kukljica sali pašman dugi otok ugljan bibinje sukošan debeljak pakoštane raštane filip i jakov posedarje slivnica ražanac krneza ljubač poljica žerava briševo nadin

Popularna Seria B sirom otvara svoja vrata,nikad zanimljivija i napetija. Mali su razmaci, puno je kola i bodova još u igri, no ne duljimo puno i pogledajmo što nas čeka za vikend.

PAKLENICA-SINJORETOVO; naizgled lagan posao za lidere i dosadašnje vladare lige, Sinjoretovo. Ipak treba uzeti u obzir koliko je štete ili koristi ostavila pauza, tko se digao, a tko pao da bi dali ikakve prognoze. Mizernih 5 bodova stoji na kontu nekadašnjeg prvoligaša ispod Velebita i vrijeme je za buđenje. Haubica Blaža Katuše je spremna za novo slavlje black falconsa.

LOVINAC-KANELA RAŠTANE; ne skrivaju visoke ambicije u Kaneli koje sežu do prve lige i s nestrpljenjem čekaju start. Lovinac je nakon odličnog starta malo pao i ova utakmica im je početak novog niza, makar tako kažu.

RUPALJ-UGLJAN; pravi derbi začelja se igra u ovoj utakmici i bodovi su potrebni objema ekipama. Rupalj je kroz prvi dio plesao na rubu, s velikim potresima unutar kluba i treba vidjeti kakav kadar istrčava. Ugljan se konsolidirao i s malim nizom pobjeda odmakao od opasne zone.

GSB KONOBA NIKOL-BRODARICA; posebno je turbulentno bilo u redovima momčadi Ante Vranica gdje je prijetilo ono najgore, gašenje. No prevladali su stihovi nove pjesme Doris Dragović, snaći ću se ja, i lopta se opet okreće. Brodarica u miru čeka ovaj dvoboj u kojem treba tek vidjeti koliko je ostalo snage u GBS nakon svih borbi van terena.

KONTRA-TORNADO BIBINJE;sraz nepredvidivih momčadi točno u podne prije ručka miriše na neizvjesnost. Bibinjci su opasni na svoj način dok Kontra godinama kotira kao “plutajuća mina”.Najmanje sitnice mogu presuditi pobjednika ovog bitnog dvoboja za prodor u gornji dom.

ZATON-VIŠNJIK; ozljedama i izostancima desetkovani Zaton čeka jaki Višnjik. Mala kolonija Špara iz Zatona sigurno ne dolazi po poraz no Višnjik sniva prvoligaške snove s realnim temeljima za to. Ipak sva priča staje na papiru, djela su na terenu, Mocire čekaju svoje junake. Uglavnom zanimljiv dvoboj,svatko ima svoj ulog.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

three × four =