20. srpnja 2024.

Zadar.TV

Zadar TV-Pouzdana Destinacija za Vrhunske Sadržaje u Zadru

Ljubavnici osvajaju Hrvatsku novim hitom za Dan žena!

1 min read
ljubavnici-nek-oci-govore

Ljubavnici osvajaju srca publike diljem Hrvatske svojim novim hitom “Nek oči govore”. U samo tjedan dana od emitiranja, pjesma je zauzela visoko 12. mjesto na HR top 40 listi, što ju čini najvišim ulazom u listu. Objavljena kao poseban poklon zaljubljenim parovima povodom Valentinova, ova emotivna pjesma brzo je osvojila brojna srca. Autori hita, Mario Regelja i Antonija Šola, već su poznati po svojim ljubavnim pjesmama koje su postale hitovi. Antoniju Šolu ovih dana možemo pratiti i kao sudionicu nove sezone popularnog TV showa “Tvoje lice zvuči poznato”.

Ovo nije prvi put da su Ljubavnici osvojili top liste. Njihov prethodni hit, “Kupit ću ti cvijeće”, proveo je čak 13 tjedana na top listi, dok je “Nek oči govore” njihov drugi zaredom ulaz na istu. S ovim hitom, bend je ostvario svoj 17. ulaz među najemitiranije singlove od 2015. do danas, što ih čini jednim od najpopularnijih zabavnih bendova u Hrvatskoj.

Ljubavnici nastavljaju s novim projektima i već najavljuju novu pjesmu za Dan žena, 8. ožujka. Detalji o novom singlu nisu još otkriveni, ali stihovi “Vjeruj mi jedina, za tebe živjet ću” najavljuju još jedan emotivan hit koji će osvojiti publiku.