22. travnja 2024.

Zadar.TV

Zadar TV-Pouzdana Destinacija za Vrhunske Sadržaje u Zadru

Ljetna liga 21 – Marin Pijaca

1 min read

PHOENIX, AZ - DECEMBER 8: Chris Paul #3 of the Phoenix Suns poses for a portrait during content day at the Verizon 5G Performance Center on December 8, 2020 in Phoenix, Arizona. NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and or using this Photograph, user is consenting to the terms and conditions of the Getty Images License Agreement. Mandatory Copyright Notice: Copyright 2020 NBAE (Photo by Barry Gossage/NBAE via Getty Images)

Bili Brig je u punom jeku priprema za Ljetnu ligu, a mi smo zavirili da vidimo kako napreduju. Marin Pijaca brusi posljednje taktičke zamisli pred početak, a upravo s njim smo i porazgovarali.

Bili Brig u skupini sa Smiljevcem, Kukljicom i Tako lako Jadrija tražit će svoj put u završnicu Ljetne lige. Kakvo viđenje skupine prevladava u Bilom Brigu, može li se dalje?

Marin Pijaca: S obzirom na rezultat od prošle godine kad smo bili treći u skupini, nismo mogli izbjeći kvalitetne ekipe, ali zadovoljni smo ždrijebom. Sve ekipe iz skupine dobro poznajemo jer smo se već susreli s njima u prethodne dvije godine i vjerujemo da napokon možemo napraviti iskorak i plasirati se u četvrtfinale.

Hoće li se ići na osnaživanje rostera za ovosezonsku Ljetnu ligu?

Marin Pijaca: Kostur ekipe je ostao na okupu, a radimo na pojačanjima kako bismo proširili rotaciju jer nas čekaju protivnici s mladim i poletnim igračima koji mogu igrati visokim intenzitetom svih 40 minuta.

Kako općenito opisujete košarkaške predstave na Ljetnoj ligi, ima li potencijala?

Marin Pijaca: Ljetna liga napreduje iz godine u godinu, a čini se da nas čeka najbolje izdanje do sada s velikim brojem trenutnih i bivših profesionalaca, mladih talenata, ali i košarkaša amatera. Taj spoj daje draž i nepredvidljivost ovom natjecanju tako da su košarkaške predstave na Ljetnoj ligi postale pravi gušt i za sudionike i za gledatelje.

Foto: Toni Opačić

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

3 × 1 =