22. srpnja 2024.

Zadar.TV

Zadar TV-Pouzdana Destinacija za Vrhunske Sadržaje u Zadru

KUPITE NOŠEN DRES VATRENIH S UTAKMICE PROTIV ŠPANJOLSKE

2 min read
euro 2020

Prava poslastica za kolekcionare i sve ljubitelje popularnih dresova hrvatske nogometne reprezentacije! Na stranici www.matchwornshirt.com 28. lipnja počinje humanitarna aukcija na kojoj će se nuditi nošeni dresovi hrvatskih reprezentativaca s utakmice osmine finala Europskog prvenstva protiv Španjolske.

Nakon što je hrvatska nogometna reprezentacija postala prva na svijetu koja je nošene dresove s jedne natjecateljske utakmice (Hrvatska – Mađarska, kvalifikacije za Euro 2020) ustupila online aukciji u humanitarne svrhe i pritom prikupila više od 30 tisuća eura, sada će to isto učiniti, ali prvi put na jednom velikom natjecanju.
 
Svi hrvatski reprezentativci koji budu u zapisniku utakmice protiv Španjolske, ustupit će svoje dresove za spomenutu aukciju, a njihova početna cijena bit će 89 eura. Zakladu Vatreno srce osnovali su i vode hrvatski reprezentativci i izbornici, putem koje već godinama pomažu djeci i mladima, poput donacija sredstava Klinici za dječje bolesti i akciji Korak u život. Podsjetnika radi, Vatreni su isti primjer slijedili i tijekom utakmica Lige nacija protiv Turske, Portugala i Švedske i prikupili značajna sredstva na online aukciji organiziranoj za Zakladu Vatreno srce.

Aukcija na kojoj će se nuditi nošeni dresovi hrvatskih reprezentativaca s utakmice protiv Španjolske završit će 4. srpnja u 15 sati po srednje-europskom vremenu. Svi dresovi su profesionalno dezinficirani izlaganjem ultraljubičastom zračenju, što znači da su s njih uklonjeni svi eventualni tragovi virusa, bakterija i DNA materijala, ali su sačuvali sve ostale elemente nošenog dresa, uključujući izvezene zastave Hrvatske i Španjolske i datum odigravanja utakmice na prednjoj strani dresa.
 
Uključite se u aukciju na internetskoj stranici www.matchwornshirt.com/club/croatia, podržite rad Zaklade Vatreno srce i priuštite sebi ili svojim najmilijima uspomenu za cijeli život! Dres aktualnih svjetskih doprvaka vrijedi imati u svojoj kolekciji, zar ne?

Izvor: HNS

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

20 + fourteen =