22. srpnja 2024.

Zadar.TV

Zadar TV-Pouzdana Destinacija za Vrhunske Sadržaje u Zadru

Kaufland organizira program za djecu u trgovini u Zadru

1 min read

Trgovački lanac Kaufland u kolovozu je predstavio simpatične plišane igračke Šumaste, a sada poziva mališane na druženje s njima u trgovini

Zadar, 1. rujna 2022. – Sigurno ste već upoznati s novim programom vjernosti u Kauflandu; ekološko osviještenim plišancima nazvanim Šumasti koji dolaze kao 6 različitih likova od kojih svaki predstavlja jedno stablo, a sve kako bi djeca upoznala raznolikost i važnost svijeta drveća.

Sada Kaufland u nekoliko trgovina diljem Hrvatske priprema i posebne, „šumaste“ doživljaje za najmlađe! U nedjelju, 4. rujna, poznati trgovački lanac poziva mališane i njihove roditelje da se pridruže zabavnim aktivnostima organiziranim za njih u zadarskoj trgovini Kauflanda! Tamo će ih čekati maskote Šumastih s kojima će se moći fotografirati, a najmlađe očekuju i zabavne aktivnosti poput facepaintinga, igre memory, crtanja i dr.

Zato ovim putem pozivamo djecu i njihove roditelje da se pridruže Šumastima u Kauflandu u Zadru (ulica Andrije Hebranga 2, Zadar), u nedjelju od 10 do 14 sati!

Podsjetimo, Šumasti također imaju humanitarni karakter te od svakog kupljenog plišanca Kaufland odvaja 1 kunu, a ukupni će se iznos donirati SOS Dječjem selu Hrvatska kako bi mogli kupiti dizalicu topline i osigurati djeci topao dom u zimskim danima.

Više o Šumastima saznajte na Igraj se sa Šumastima, a ne sa šumom! | Kaufland.