14. srpnja 2024.

Zadar.TV

Zadar TV-Pouzdana Destinacija za Vrhunske Sadržaje u Zadru

Izvještaj XVI. kola 1. ŽMNL

2 min read

Dvojac vodećih sedmicama zadržao prijestolje


GAUNI-SVETI ANTE 3:1..Sveci su u potpuno novom sastavu otputovali u Biograd i prošli slično kao Rapid u Maksimiru. Rano vodstvo Popova je dalo neku nadu da se može do punog plijena no dvojac Stojanova je mislio drukčije. Dominik je zabijao svojim dojučerašnjim suigračima dok je Mate skidao sve na golu i pjesma je ostala u svlačionici Gauna.


KONTROL BIRO-SAMBA 7:0..lideri jeseni nastavljaju goropadno i u nastavku. Vidljiva je ozbiljnost i pravi pristup u redovima KB gdje su strijelci podijelili municiju te su do vrha napunili nemoćnu Sambu koja će morati tražiti bodove na drugoj adresi.


POLJICA-VAROŠ ZDC 1:7..pogled na megasastav Varoši ulijeva u startu strah protivnika. Još kad niste favorit, a gubite odmah u 1.minuti očekivano je da prođete poput Poljica. Čak sedam zgoditaka su odnijeli kući, a sve je počeo i zatvorio Luka Celić, ostali su ga nadopunili i eto razloga uvjerljive pobjede.


TIN-PUNTAMIKA 9:3..od samog starta je voda išla na mlin Tina, prvenstveno iz razloga sto je Puntamika na golu imala igrača. Bilo je pitanje kad će se načeti mreža, a načela se vrlo brzo. Do kraja je brojka stala na devet dok je Deni Kolega stao na sjedi, pet, odličan.


MURVICA-PLOČA..Sa puno očekivanja je Ploča ušla u dvoboj s pojačanom Murvicom. No, dva rana autogola su usmjerila utakmicu na murvičku cestu. Iako je Ploča prijetila raspoloženi Krešo Šarlija nije dao lopti dok su murvički topnici dobro namjestili svoje sprave.


PLOVANIJA-IDASSA NADIN 1:5…letimičan pogled na početak utakmice odavao je veću želju za pobjedom u redovima Idasse, bili su jednostavno gladniji pobjede. Plod toga je lijep pogodak Roka Stojanova pa nedugo zatim i Stipe Čačića. Tračak nade za Plovaniju je bio iskorišten bonus faula no do kaznenog udarca došlo nije. U nastavku je Idassa Nadin bila uvijek za korak brža i rezime toga je visoka pobjeda s kojom su visoko u gornjem domu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

20 − 3 =