14. srpnja 2024.

Zadar.TV

Zadar TV-Pouzdana Destinacija za Vrhunske Sadržaje u Zadru

Izvještaj X. kola 2. ŽMNL

2 min read
zadar.tv sport futsal zadarska županija hrvatska croatia zadar zdravlje health košarka odbojka vaterpolo rukomet boks auto moto šah kviz lopta boćanje kuglanje atletika jedrenje karte mali nogomet basket hakl penjanje planina nin pag benkovac novalja biograd polača poličnik obrovac gračac stankovci kali kukljica sali pašman dugi otok ugljan bibinje sukošan debeljak pakoštane raštane filip i jakov posedarje slivnica ražanac krneza ljubač poljica žerava briševo nadin

Popularna Serie B je širom otvorila svoja vrata i dočekala svoje aktere.

Ni paklena vrućina u Mocirama nije omela Sinjoretovo i Paklenicu da odigraju jednu odličnu utakmicu. Paklenica se dosta dobro držala u prvom dijelu no manjak snage i koncentracije je odveo vodu s njihovog mlina. Naravno, nešto se pitalo i Sinjoretovo te je na kraju završilo teniskim rezultatom.

Lovinac sa skraćenom rotacijom nije mogao pružati otpor na duže vrijeme Kaneli. Raspoloženi Sime Colic Škuca nije Lovincu dao da uzme makar i bod no i poražena ekipa zaslužuje čestitke na hrabroj borbi.

Ugljan je promarširao kroz Rupalj na krilima Josipa Zelenčića i eto ih u gornjem domu ljestvice. Pred Rupljem je gomila problema i trebat će dobra selekcija da se popravi bodovno stanje.

Konoba Nikol je ponudila dobar nedjeljni menu u kojoj Brodaricu nisu dopale niti mrvice. Na ruku im je išla i klupa Brodarice na kojoj nije bilo nikoga osim vode i do vrha su napunili mrežu Buljata.

Najzanimljiviju utakmicu su odigrali Kontra i Tornado Bibinje. Svakoj momčadi je pripalo po poluvrijeme i iks se nameće kao logičan epilog. Pobjeda je mogla na obje strane no nije na niti jednu.

Šuterski trening Danijela Tomana u stilu Bojana Bogdanovića i par minijatura Ante Renića je bilo dovoljno da Višnjik prepliva Zaton. Odličan tempo koji su nametnuli je bio ubitačan za Mokrenje i konačna petarda je zaslužena i očekivana. Višnjik krupnim koracima grabi ka prvoj ligi dok Zaton čeka ljuta borba za ostanak, sudeći po ovoj utakmici. Naravno, ima još igre.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

twelve − eleven =