23. lipnja 2024.

Zadar.TV

Zadar TV-Pouzdana Destinacija za Vrhunske Sadržaje u Zadru

Ivan Čurjurić: Vjerujem da je moj Varoš spreman za najviše ciljeve!

1 min read

Prvi strijelac naše lige neće biti na raspolaganju MNK Varoši na predstojećoj završnici Gradskih Favbet liga. Naravno riječ je o Ivanu Čurjuriću koji od ovog ljeta nosi dres FC Valletta.

Prošle godine ste bili jedan od najistaknutijih igrača MNK Varoši na završnici Gradskih Favbet liga. Nedostaje li Vam futsal i MNK Varoš?

Čurjurić: Naravno da mi nedostaje futsal i Varoš, ali isto tako to mi je više zabava nego primarni posao tako da ne gledam to s neke lose strane!

Kako ocjenjujete samu organizaciju i jačinu završnice Gradskih Favbet liga?

Čurjurić: Organizacija Gradskih Favbet liga pokazala se kao odlična stvar i organizirana na visokom nivou. Vjerujem da će to ove godine biti na još jednom većem nivou!

Mogu li zadarske momčadi iznenaditi ostale?

Čurjurić: Zadarske momčadi pokazale su i prošle godine da su vrlo jake. Sama činjenica govori da je Tin bio prošlogodišnji finalist. Ove godine vjerujem da je moj Varoš spreman za najviše ciljeve!

Ne mogu ne pitati: kako je na Malti, kakvi su uvjeti?

Čurjurić: Tek sam tu dva tjedna, ali što se tiče mog kluba stvarno se radi o jednom jako organiziranom klubu koji želi ostvariti najviše ciljeve i siguran sam da ćemo uspjeti u tome. Malta je predivan otok ugodan za život tako da se ne mogu žalit!!!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

5 − one =