22. travnja 2024.

Zadar.TV

Zadar TV-Pouzdana Destinacija za Vrhunske Sadržaje u Zadru

Cb Ivanac iz Selina među 32 najbolje momčadi

1 min read

Momčad Caffe bara Ivanac iz Selina, nastupa na 50. po redu jubilarnom izdanju najveće malonogometne manifestacije na ovim prostorima, popularne Kutije šibica. Preko 200 momčadi iz šest zemalja, natječu se u konkurenciji seniora, veterana i žena. Kako na turnir dolaze najbolje momčadi iz cijele regije, ždrijeb nije mazio Selinjane.

Tako su se već u prvom kolu turnira sastali sa zagrebačkom momčadi Gorenc transporti te golovima Jurjevića-Adžića i Stipe Šušića slavili rezultatom 2:1. u drugom kolu za protivnika su imali momčad Mnk Tići iz Širokog Brijega te su slavili rezultatom 4:3 nakon ruleta sedmeraca. U regularnom dijelu utakmice, rezultat je bio 1:1, a jedini strijelac za Cb Ivanac bio je Šušić. Momčad Cb Ivanac sastavljena je od igrača koji igraju po županijskim ligama, a blagoslov im je dala Vesna Jurlina, inače vlasnica već spomenutog kafića, inače majka našeg malonogometnog reprezentativca i člana Olmissuma, malonogometnog prvaka Hrvatske.

Cijela priča oko Cb Ivanac krenula je još 2017. godine, kada su upravo Josip Jurlina, uz pomoć Marka Šarića i Luke Jukića, organizirali momčad koja je počela nastupati na ljetnim turnirima.

Za momčad CB Ivanac na Kutiji šibica nastupaju: Vice Šušić, Stipe Šušić, Nino Jurjević-Adžić, Jurica Kresović, Luka Kresović, Frane Lipotica, Ante Jukić, Josip Jukić, Marko Šarić, Ivan Šimurina i Lovre Kresović, dok je voditeljski dvojac momčadi Luka Jukić i Alen Juričić.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

nineteen − 13 =