17. travnja 2024.

Zadar.TV

Zadar TV-Pouzdana Destinacija za Vrhunske Sadržaje u Zadru

AŠK ZADAR POKRENUO KAMPANJU ZA KUPOVINU NOVOG KOMBIJA!

2 min read

AŠK Zadar na svojim je stranicama podijelio obavijest o pokrenutoj kampanji za kupovinu polovnog kombija kako bi svojim članovima osigurao ugodnija putovanja prvenstveno na treninge jer u gradu kojeg na svim natjecanjima predstavljaju, uvjeti nisu primjereni za to.

AŠK Zadar na području Zadra djeluje duže od 60 godina (od 1959.), a klub je ovom gradu dao već veliki broj državnih rekorada, kroz njega je prošao veliki broj atletičara i atletičarki koji su izgradile velike karijere, a isti put prošli su i razni treneri. Danas je ovaj klub jedan od najtrofejnijih u Zadru, te je imao i predstavnike na svim velikim natjecanjima od Olimpijskih igara za mlade seniore i seniorke, do Svjetskih prvenstava za mlađe juniore i juniorke te uz sve to i Europskih prvenstava za mlađe juniore i juniorke. Na Prvenstvima Hrvatske na kojima su njihovi predstavnici nastupali su osvajali i veliki broj zlatnih medalja.

Mlada bacačica koplja, višebojka i skakačica u dalj, Veronika Šokota, ističe se posljednjih godina kao jedna od velikih nada naše atletike, te je do sada već 13. puta osvajala naslove u navedenim disciplinama. Već nekoliko puta AŠK Zadar apelirao je na Grad Zadar u vezi uvjeta u kojima njihovi sportaši treniraju, no nažalost po naše mlade atlete – neuspješno. Zato se sada i ova akcija u kojoj klub pokušava s pomoći građana osigurati curama i momcima uvjete za trening čini i kao jedino logično rješenje.

Cijena polovnog kombija je 80.000 kuna, a iz kluba poručuju kako su sve donacije dobrodošle. Više na https://tinyurl.com/ASKZADAR!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

12 + 11 =