25. lipnja 2024.

Zadar.TV

Zadar TV-Pouzdana Destinacija za Vrhunske Sadržaje u Zadru

Spektakularna gala večera na Tuna, Sushi & Wine Festivalu uz koncert Danijele Martinović

1 min read
Ekskluzivna gala večera na Tuna, Sushi & Wine Festivalu

Foto: TZGZ

Započnite Tuna, Sushi & Wine Festival uz nezaboravnu gala večeru obogaćenu najfinijim ribljim jelima i vrhunskim lokalnim vinima, dok vas istovremeno zabavlja koncert Danijele Martinović.

Gala večera će se održati na gornjoj etaži Arsenala, gdje će se poslužiti četiri slijeda ribljih delicija, uključujući bluefin tuna nigiri & hosomaki, crne raviolije punjene kozicama te filete jadranske tune i zubatca. Osim toga, posjetitelji će moći uživati u impresivnoj ponudi manjih zalogaja na pet buffet otoka u parteru kluba, uključujući dalmatinske specijalitete poput salate od hobotnice, talijanske riblje carpaccio, japanske sushi rollice te još mnogo toga.

Festival se održava u organizaciji TZG Zadra, a ulaznice za gala večeru i koncert mogu se kupiti u klubu Arsenal ili putem online servisa Entrio, Eventim i Turneo. Cijena servirane večere je 80 eura, dok je degustacija na parteru 40 eura.

Ne propustite priliku uživati u vrhunskim ribljim delicijama, lokalnim vinima i koncertnoj izvedbi Danijele Martinović na Tuna, Sushi & Wine Festivalu.